Dagplejer Helle Jensen

Velkommen i dagpleje hos Helle Mie Jensen, Dyssevej 31, V.Åby, 5600 Faaborg

Hverdagen i dagplejen

Trygge børn i en stabil hverdag. 

Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en tryg og god hverdag, hvor så meget som muligt foregår på børnenes præmisser i et roligt tempo. Børnene føler sig trygge, og det bliver en god oplevelse at gå i dagpleje.

Jeg lægger stor vægt på, at børene er ude hver dag – i alt slags vejr. Vi skal have frisk luft, bruge kroppen og styrke motorikken. Det kan være på legepladsen, en tur i skoven, besøg hos kollegaer, eller i vores egen dejlige have.

Når vi er indenfor leger vi, synger, danser, læser bøger, maler og tegner. Børnene er med i de daglige gøremål og hjælper fx med borddækningen og bage boller. Vi øver os i at være selvhjulpne svarende til børnenes alder. 

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner. Vi følger årets gang og traditioner med kreativitet og aktiviteter. For mig er det vigtigt at tage udgangspunkt i det enkelte barn, og planlægge dagen ud fra børnenes kompetencer.

Vi er i heldagslegestue hver 14. dag (fredage), og til motorik i idrætshallen hver 14. dag (tirsdage).

Lidt om mig: 

Jeg er årgang 1968 - er gift med Claus. Sammen har vi har Laura fra 1999 og Sofie fra 2004. Familien består derudover af kaninen Julius.

Jeg er oprindeligt uddannet ernæringsassistent. Jeg har været dagplejer fra 2007 til 2012, og er startet op igen i 2014. 

Jeg har taget Dagplejens grunduddannelse, førstehjælpskursus og kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.