Dagplejer Ulla Madsen

Velkommen i dagpleje hos Ulla Madsen, Smedegyden 34, Vantinge, 5750 Ringe

Hverdagen i dagplejen

Velkommen i min dagpleje - her er der plads til alle, og jeres barn får en tryg og stabil hverdag.

Jeg er meget anerkendende i mit arbejde med børnene – og dagen foregår for det meste på børnenes præmisser. Vi har masser af tid til leg, fjollerier, knus og kram og jeg tager udgangspunkt i Dagplejens læreplaner, når jeg planlægger aktiviteter for og med børnene. Derudover er jeg altid åben for dialog omkring jeres barn, og jeg vægter forældresamarbejdet meget højt. 

Vi holder meget af at komme ud - opleve naturen og følge årets gang på landet. Her er mark, skov og masser af dyr samt en stor aktivitetsplads, hvor vi rigtigt kan boltre os – der er altid en masse at se på. 

I skoven har vi hytte, lavet af grene, hvor vi kan lege og spise vores medbragte madpakker. Af og til mødes vi med de andre dagplejere fra området. Andre gange leger vi i min dejligt store indhegnede have. Vi nyder også de stille stunder indenfor, hvor vi synger sange og læser bøger, fordyber os i puslespil eller leger lige det vi har lyst til.

Men kom ud og se, hvad vi laver.

Jeg gør meget ud af at gøre spisesituationen til en hyggelig stund og lærer børnene, at vi holder hinanden med selskab indtil alle er færdige med at spise. Vi får altid nogle gode snakke om, hvad vi skal lave i løbet af dagen. Jeg inddrager børnene i de daglige gøremål - de hjælper fx med at dække og rydde af bordet – og andre gange bager vi sammen. 

Lidt om mig: 

Jeg er årgang 1959, bor sammen med John. Jeg har 2 store piger – Charlotte og Katrine fra 1994. Jeg bor i Vantinge 6-7 minutters kørsel fra Ringe centrum. Jeg har en del erfaring i sensitive børn og for tidligt fødte børn. 

Jeg har gennemført flere kurser i dagplejeregi - senest kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.