Dagplejer Hanne Birkemose

Velkommen i dagpleje hos Hanne Birkemose, Søtoften 39, 5600 Faaborg

Hverdagen i dagplejen

Her er alle hjertelig velkomne. Jeg glæder mig meget til et godt samarbejde om jeres guldklump.

Hos mig vil I opleve at, der er tryghed, nærhed, knus og kram. Jeg er en person med et godt humør og god humor. Jeg lægger stor vægt på et godt forældresamarbejde.

I mit arbejde går jeg ud fra hvert enkelt barn. Jeg støtter barnet i dets udvikling og har stor fokus på trivsel og fællesskab. Jeg gør meget ud af at være nærværende og at være tæt på børnene. Jeg forsøger hver dag at skabe et rum, hvor børnene bliver mødt med kærlighed og omsorg. Hos mig får jeres barn en rolig, tryg og forudsigelig hverdag i hjemlige omgivelser, hvilket er med til at skabe forudsætning for udvikling og læring. For at give jeres barn de bedst mulige udviklingsvilkår arbejder jeg ud fra dagplejens læreplaner.

Børnene tager aktivt del i de daglige gøremål fx borddækning oprydning, det er med til at skabe samhørighed. 

Aktiviteter i dagplejen kan være mange, men det er vigtigt for mig, at jeg tager udgangspunkt i, hvad børnegruppen er optaget af og ud fra de læringsmiljøer, vi har i dagligdagen. Dette kan fx være at tegne, male og bage.

Min fornemmeste opgave og det vigtigste i mit arbejde med børnene er, at de gennemgår en udvikling i deres dagplejetid. Det gælder både sproget og det at klare alderssvarende opgaver, så som at tage overtøj af og på så de bliver selvhjulpne personer med nysgerrighed på ny læring.

Lidt om mig: 

Jeg er årgang ’65, og har arbejdet som professional dagplejer siden 1995 - gift med Erling og sammen har vi to voksne drenge, Simon og Mathias. Vi har også to små hunde - Karla og Snubbi, de er dog ikke sammen med dagplejebørnene.

Vi bor i et stort hus med masser af plads til dagplejebørnene og rigelig mulighed for at boltre sig både inde og ude - tæt på legeplads, moseparken og vandet. 

Jeg har gennemgået Dagplejens Grunduddannelse, Udvidet Førstehjælp, Marte Meo principperne, Samarbejde med kollegaer og forældre, Tank og tænk positivt, Børns leg, Børn og natur og Kompetenceudvikling i pædagogisk læringsarbejde.