Dagplejer Laila Eigaard Andersen

Velkommen i dagpleje hos Laila Eigaard Andersen, Fangelvej 18, 5672 Broby

Hverdagen i dagplejen

Hos mig er der nærhed, tryghed og masser af kærlighed til jeres barn. Jeg lægger vægt på ro og stabilitet, samt god fordybelse i den daglige rytme, da det er så vigtig for jeres barn. Jeg vægter et åbent og ærligt samarbejde højt.

Her i dagplejen er vi meget ude. Vi nyder naturen og bruger den så meget vi kan. I sommerens løb høster vi de grøntsager, der er i vores drivhus. Vi nyder processen i at vande, plukke og spise grøntsagerne.

Udelivet byder også på motoriske udfoldelser. Vi spiller med bolde i forskellige størrelser, hopper på den lille trampolin, kravler, løber og slår kolbøtter. Vi rutsjer, får svingture i sansegyngen og kører på scootere.

Finmotorikken øver vi, når vi puster sæbebobler med munden, slår til sæbebobler med fluesmækkeren, eller når vi lægger puslespil og tegner.

Jeg inddrager børnene i mange daglige gøremål. De er fx med til at dække bord, rydde op og tømme opvaskemaskine. Alt dette gør jeg for at gøre det så hjemligt som muligt, og derudover er der en stor læring heri. Vi bager også rigtig meget. Her snakker vi om hvor melet, mælken og saltet kommer fra. At bage giver en god og rar stemning, og det lægger jeg stor vægt på.

Vi læser en masse bøger og synger rigtig meget, da det er så godt for børnene.

Kort om mig: 

Jeg er en frisk pige årgang 76. Jeg er gift med Jesper og har 3 skønne børn, der alle bor hjemme. I dagplejen har vi også 2 hunde, Bella og Kenzo, som børnene har stor glæde af.

Jeg har været dagplejer siden 2005. Jeg har løbende deltaget i kurser, der vedrører børn blandt andet et kursus om for tidligt fødte børn, da det har stor interesse. Jeg har passet da nogen for tidligt fødte børn, så jeg har god erfaring på dette område. 

Senest har jeg gennemført kompetenceudvikling i pædagogisk lærerplansarbejde og har derudover været til samtlige foredrag inden for det pædagogiske område.