Ulla Madsen

Ringe

Hverdagen

Velkommen i min dagpleje - her er der plads til alle, og jeres barn får en tryg og stabil hverdag.

Jeg er meget anerkendende i mit arbejde med børnene – og dagen foregår for det meste på børnenes præmisser. Vi har masser af tid til leg, fjollerier, knus og kram og jeg tager udgangspunkt i Dagplejens læreplaner, når jeg planlægger aktiviteter for og med børnene. Derudover er jeg altid åben for dialog omkring jeres barn, og jeg vægter forældresamarbejdet meget højt.

Vi mødes med de andre dagplejere fra området, så børnene kan lege sammen og danne nye fællesskaber. Vi går på opdagelse i området, løber på stierne, finder legepladser og snakker om alt mellem himmel og jord. Vi nyder også de stille stunder indenfor, hvor vi synger sange og læser bøger, fordyber os i puslespil eller leger lige det vi har lyst til.

Men kom ud og se, hvad vi laver.

Jeg gør meget ud af at gøre spisesituationen til en hyggelig stund og lærer børnene, at vi holder hinanden med selskab indtil alle er færdige med at spise. Vi får altid nogle gode snakke om, hvad vi skal lave i løbet af dagen. Jeg inddrager børnene i de daglige gøremål - de hjælper fx med at dække og rydde af bordet – og andre gange bager vi sammen.

Om mig

Jeg er årgang 1959, bor sammen med John. Jeg har 2 store piger – Charlotte og Katrine fra 1994. Jeg har den skønneste hund. Brun labrador. Luna.
PS hun er aldrig på legeværelset. Jeg har en del erfaring i sensitive børn og for tidligt fødte børn.

Uddannelse og kurser

Jeg har gennemført flere kurser i dagplejeregi - senest kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.