Uffe Pedersen

Ringe

Uffe Agermose Pedersen

Hverdagen

Velkommen i en dagpleje hvor alle bliver mødt som man er. Her kan vi sammen følges videre i en positiv udvikling for barn, forældre og dagplejer.

I min dagpleje læser, synger, spiller, tumler og krammer vi hver eneste dag. Vi leger tit ude eller laver motorikbane og mange andre ting - altid med udgangspunkt i børnenes alder eller hvad der lige rører sig i børnegruppen. I forudsigelige rammer har børnene mulighed for udforske verden og udvikle sig. Vi øver os på alt muligt, både at være sammen med andre og praktiske færdigheder - også selv om det sviner - og vi har det sjovt imens. Alle børn får mulig for at udvikle sig i det tempo, de er parate til, så de bliver selvhjulpne og får tillid til egne evner og værdier.

Igennem en tæt daglig dialog med jer forældre sikrer jeg de optimale vilkår og udvikling for jeres barn ved at dele erfaringer og gode historier.

Det er meget vigtigt for mig, at der er rart, sjovt og trygt at være i dagplejen. Det opnår vi bedst ved anerkendende tilgang til jeres barn med fokus på trivsel i gruppen. De praktiske opgaver i løbet af dagen gør jeg altid med de børn, der har lyst til at være med til at fx at smøre mad.

Ved hjælp af læreplansarbejde undersøger og udvikler jeg hele tiden praksis i dagplejen.

Om mig

Jeg er født i 1963 og er gift med Lisbeth. Vi har sammen 4 voksne børn og 9 børnebørn. Jeg har været dagplejer siden august 2008. Jeg bruger hele huset som dagpleje og vores store have.

Uddannelse og kurser

Jeg er oprindeligt maskinarbejder, men har de sidste 25 år udført pædagogisk arbejde blandt andet som lærer på Ringe kostskole. 

Spørgsmål? Kontakt os

Uffe Agermose Pedersen

Assensvej 35

5750 Ringe