Tove Kristensen

Nr. Lyndelse

Hverdagen

Her vil dit barn hver eneste dag blive mødt i øjenhøjde, med omsorg, nærvær, glæde og tryghed i et hjemligt miljø.

Jeg er åben, ærlig og vægter samarbejdet med forældrene højt. I mit arbejde går jeg ud fra det enkelte barns behov og har fokus på trivsel og læring.

Jeg er nærværende og tæt på børnene. Det er vigtigt for mig, at alle trives og at hjælpe dem på vej til at blive selvhjulpne og selvstændige, så de bliver klar til at komme i børnehave.

Vi synger meget og fordyber os tit i bøgerne, hvor vi snakker om alt, hvad vi ser.

Vi er ude hver dag, leger, lærer og går på opdagelse i naturen. Vi bruger de muligheder der er i nærområdet, andre gange tager vi på lidt længere ture fx til biblioteket eller i skoven på ladcyklen - som vi har i perioder.

Vi deltager i heldagslegestue en gang hver 14. dag sammen med Solsikkegruppen, som består af 4 dagplejere og børn. Vi hygger os og har forskellige aktiviteter sammen - her har børnene mulighed for at skabe nye relationer til de andre voksne og børn.

Om mig

Jeg er født i 1960 i Tommerup. Jeg bor sammen med Lars Ole. Vi har tilsammen 5 voksne børn - heraf 2 hjemme. Jeg bor i et stort hus med en dejlig have og god plads til børnene. Min fritidsinteresse er at løbe, træne og holde mig i form.

Uddannelse og kurser

Jeg er oprindelig uddannet bygningsmaler, men har været ansat i dagplejen siden 1995.

Spørgsmål? Kontakt os

Tove Charlotte Kristensen

Dømmestrupvej 9 

5792 Årslev