Tina Marie Bisbjerg

Årslev

Tina Marie Bisbjerg

Hverdagen

Jeg ved, at det er en stor omvæltning at komme fra en dejlig barsel til at skulle aflevere sit barn til pasning, og jeg vil gøre mit bedste for at give jeres barn den bedste start på livet uden for jeres lille hjem. Jeg vil give al den omsorg, tryghed og nærvær, som jeres barn har behov for.

Jeg vil anerkende børnenes forskelligheder, rummelighed og indlæring, derfor vil jeg også have fokus på deres individuelle behov og signaler samt sikre, at alle får en god oplevelse af at være i dagpleje hos mig.

Jeg kan tilbyde plads, hvor der kan leges, hygges, synges, læses, høres musik, laves motorik og bevægelser og mange andre ting. Jeg har god plads i køkkenet, hvor børnene kan være med til at gøre klar til dagens måltider og hjælpe til med at rydde af.

Jeg vægter, at måltiderne skal være hyggelige, hvor vi vil snakke om, hvad vi spiser, hvad vi har eller skal lave og ellers vil jeg have fokus på, at der er en god dialog og alle kan komme til orde. Jeg vil også inddrage børnene i madlavningen og fx bage boller, pizzasnegle og pølsehorn, så dette også bliver en læringsproces.

Vi har en dejlig have og en god lang indkørsel, der er hegnet ind. På græsområdet er der en sandkasse, legetårn med rutsjebane og gynge. Vores indkørsel indbyder til scooterræs, lege fangeleg og hvad man nu ellers kan finde på af ude leg. I enden af indkørslen er vores carport, her vil børnene sove til middag i deres barnevogne. Derfra er der indgang til dagplejen, hvor man træder ind i vores bryggers, her vil der også vil være garderobeplads til børnenes ting.

Jeg vægter et godt samarbejde, der bærer præg af en god dialog, åbenhed og gensidig respekt. I skal vide, at jeg har høretab og bruger derfor høreapparat på begge ører, derfor har jeg ekstra meget fokus på, at vi snakker ansigt til ansigt. Husk at jeres barn vil være i gode hænder.

Om mig

Jeg er fra årgang 1974, og jeg bor i Årslev/Sdr. Nærå sammen med min mand Michael og vores to piger – Savannah fra 2005 og Vanessa fra 2008.

Vi bor i et røgfrit parcel hus, hvor der er god plads til leg både inde og ude.

Uddannelse og kurser

Jeg er oprindelig uddannet kontorassistent, og har arbejdet som dagplejer siden august 2018.

Vi glæder os alle sammen rigtig meget til modtage jeres barn i vores hjem.

Spørgsmål? Kontakt os

Tina Marie Bisbjerg

Kløvervej 45

5792 Årslev