Tina Grodt Smet

Årslev

Tina Grodt Smet
Hverdagen

Hos mig vil dit barn blive mødt af en smilende, omsorgsfuld og imødekommende person. Jeg vil altid stå klar med et kram, samt en tryg og rolig hverdag, hvor dit barn vil blive mødt i øjenhøjde.

Hverdagen hos mig vil byde på en rolig morgen, hvor alle lige skal lande inden dagen for alvor starter. Vi skal enten være inde og lege, læse eller synge. Eller så skal vi ud og undersøge den store verden udenfor, lige meget hvad vejret byder på. Vi skal enten være i haven, hvor der er rigelig med plads til at køre på scooter, lege i sandkasse eller undersøge hvad der gemmer sig i græsset. Vi skal også ud og se den store verden udenfor haven, om det er en gåtur til den nærmeste legeplads, eller naturområde. Der vil altid være tid til at stoppe op, og undersøge det der fanger børene lige nu. Måske når vi ikke hen på legepladsen, men så har vi sikkert fundet en snegl eller en vandpyt, som vi må undersøge stedet for, også bruger vi tiden på det.

Jeg ligger vægt på et godt samarbejde med alle omkring barnet foruden en tryg og god hverdag, hvor barnet kan udvikle sig selvstændigt i et kærligt og trygt miljø.

Mit hjem er røgfrit og dyrefrit hjem, foruden kaninen udenfor og fiskene indenfor.

Om mig

Jeg er fra 1983 og er gift og bor sammen med Kenneth som er fra 1979. Vi har to drenge, Tobias fra 2009 og Frederik fra 2011. Både min mand og drenge går op i fodbold, så der er altid en bold hjemme hos os.

I min fritid, går jeg til Jump, er kreativ med enten kager, fyldte chokolader, strikker eller hækler. Jeg elsker at bruge min fritid sammen med min familie, om det er en god film eller stå på sidelinjen og se en fodboldkamp.

Jeg blev uddannet regnskabsassistent i 2006. I december 2022 besluttede jeg mig for at gå efter et længe ønske om at blive dagplejer og give de mindste en rolig og tryg start på livet.

Uddannelse og kurser

Jeg har tidligere arbejdet som tilkalder vikar i 3 børnehaver og dernæst har vi haft en dreng i aflastning.

Spørgsmål? Kontakt os

Tina Grodt Smet

Mellemløkken 73

5792 Årslev