Susanne Pedersen

Allested-Vejle

 

Hverdagen

Hos mig vil I finde dagplejen regelmæssig. Den vil vække genkendelighed hos børnene og giver hvert enkel barn tryghed.

Her hos mig nyder vi rigtig meget musik, sang og rytmik, da jeg kan se, at børnene oplever glæde heri. Alt det gør jeg med henblik på deres motoriske udvikling i grov og fin motorik. Jeg gør en masse for at styrke børnenes sociale kompetencer, da det er vigtigt, at børnene lærer, at dele og lærer om dit og mit.

Naturen er en rigtig stor del af min dagpleje, da luften og højt til loftet giver rolige børn. Dagplejen hos mig er en udedagpleje - i stort set alt slag vejr. Vi går rigtig mange ture på stier og grønne områder. Det at gå på opdagelse i skoven og finde ting til vores naturkuffert, finder vi stor glæde i.

Vi nyder naturen rigtig meget, men der er altid tid til en rolig stund, hvor vi læser bøger, hygger os med massage, synger eller kigger i vores kuffert.

Dagene hos mig er ikke planlagt med en masse gøremål, da jeg mener, det er vigtigt at børnene finder deres egne lege at fordybe sig i.

Om mig

Jeg er en frisk pige årgang 64. Jeg er gift med Torben og mor til 3 voksne børn, der alle sammen er flyttet hjemmefra. Her i huset har vi vores hund Trunte og kaninen Mille.

I min fritid er jeg bedstemor og nyder børnene, der kommer og giver en masse glæde.

Uddannelse og kurser

Jeg har deltaget i kompetence udvikling for pædagogisk læreplansarbejde og alle de kurser og aftenmøder, der omhandler børn og deres familier. Jeg har ligeledes taget kursus omkring sensitive børn, da jeg synes, det er et spændende område.

Velkommen i dagpleje hos mig.

Spørgsmål? Kontakt os

Susanne Pedersen

Lærkevej 7

5672 Broby