Susanne Høegh Petersen

Årslev

Susanne Høegh Estrup Petersen

Hverdagen

Jeg glæder mig til at være en del af jeres hverdag.

Det er vigtigt for mig, at jeres barn føler sig tryg og har tillid til mig. Jeg ser meget på det enkelte barns signaler og handler ud fra det. Jeg er meget anerkendende overfor børnene, sætter ord på deres følelser og accepter deres forskellighed. Jeg er samtidig en tydelig voksen, der hjælper med at sætte grænser og løse konflikter, så vi får den bedste hverdag med gensidig forståelse for hinanden.

For mig er det vigtigt, at gøre jeres barn klar til den videre fremtid. Jeg går meget op i at jeres barn udvikler sig og bliver selvhjulpen. Vi øver os i at tage overtøj og sko af og på og sige "tak for mad". Børnene lærer også at rydde op og være en del af et fællesskab.

Jeg sætter stor pris på de små ting i vores hverdag. Jeg gør meget ud af, at vi hygger os ved måltiderne, så vi får en god oplevelse, når vi spiser. Vi kan godt lide at synge sange og læse og kigge i bøger. Vi gør det hver dag, da det er et hit hos børnene - og det stimulerer deres sproglige udvikling.

Vi nyder gåture i naturen, hvor vi tit går ned og ser til hestene, ænderne eller en tur på legepladsen. Vi nyder også udelivet i min dejlige have, som er indrettet til løb, bevægelse og motoriske udfoldelser for børnene. Derudover vægter jeg også tid og plads til "den frie" leg.

Jeg er en social dagplejer, som gerne mødes med mine kollegaer og deres børn. Vi har tit nogle hyggelige formiddage sammen. Vi besøger ofte vores lokale bibliotek, hvor børnene nyder at komme.

Jeg er en meget åben person. Jeg vægter et godt samarbejde, så vi sammen gør det bedste for jeres barn og dets udvikling. Det er vigtigt for mig at alle er trygge ved mig og mit hjem- også forældrene.

Om mig

Jeg er fra 1981, bor sammen med min mand René og vores to drenge, Oliver fra 2006 og Mikkel fra 2009 - vi bor i et røgfrit hjem.

Uddannelse og kurser

I 2008 fandt jeg mit rette element, da jeg blev ansat som dagplejer. Jeg sætter pris på mit job hver dag.

Jeg har været på kursus i førstehjælp, dagplejens grunduddannelse og kompetenceudvikling i læreplansarbejde.

Jeg arbejder med læreplaner hver dag, hvilket er med til at udvikle mig, så jeg kan støtte børnene i deres udvikling.

Spørgsmål? Kontakt os

Susanne Høegh Estrup Petersen

Hestehavevej 11A

5792 Årslev