Sonja Aaquist

Kværndrup

Hverdagen

Jeg glæder mig til at være en del af dit barns trygge og stabile hverdag.

Velkommen her i min dagpleje.

Jeg lægger stor vægt på at her er trivsel, tryghed, ro og forudsigelighed. Der skal være plads til leg, læring, det ”vilde” og det stille samt plads til det enkelte barns behov. Jeg er meget anerkendende i mit arbejde som dagplejer.

Jeg vægter samarbejde højt og sætter stor pris på et godt forældresamarbejde. Jeg har et godt samarbejde med mine kollegaer - vi går tit på besøg hos hinanden. Vi er gymnastiksalen hver torsdag, og hver 14. dag er vi i heldagslegestue. Det styrker sammenholdet mellem os kollegaer samt børn og forældre – og børnene bliver trygge ved deres gæstedagplejere.

I mit arbejde som dagplejer lægger jeg meget vægt på at styrke børnene motorisk og socialt. Vi danser, synger, læser, gynger, ruller og hopper. Jeg har en dejlig have, hvor der er gynger, en stor sandkasse med legehus og rutsjebane. Jeg har også en stor terrasse med en rampe, hvor børnene kan køre op og ned og en græsplane til fri leg.

Jeg styrker børnenes sanser bl.a. ved at bruge min sansekuffert. Der ligger ting i, som vi skal tale om, røre ved og så fortæller jeg en historie, som hænger sammen med tingene i kufferten.

Jeg støtter børnenes sociale kompetencer – jeg gør meget ud af at være i børnehøjde. Jeg er meget inkluderende, så børnene bliver trygge ved hinanden, og også i legestuegruppen.

Om mig

Jeg bor alene. Jeg har to store børn, Jacob og Helle, og så er jeg farmor til mine børnebørn Le og Celina.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 2006. 

I min fritid er jeg sammen med familie og gode venner, tager på rejser sydpå, går i biografen, hører musik og nyder hus og have herhjemme.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har derudover deltaget i mange kurser i Dagplejen blandt andet sprog, motorik, inklusion, 2-sprogede og kompetenceudvikling i læreplaner - som jeg dagligt arbejder med.

Spørgsmål? Kontakt os

Sonja Aaquist Eriksen

Rødhøjsvej 1c

5772 Kværndrup