Sisse Blokmand Nygaard

Nr Søby

Sisse Blokmand Nygaard

Hverdagen

Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod jer og jeres barn – hvor der er hjerterum, er der husrum:-)

I mit hjem er jeres barn det vigtigste, derfor lægger jeg stor vægt på at skabe en hverdag med nærvær, omsorg og tryghed - så jeres barn kan udvikle sig i et rart, sjovt og velbefindende miljø med en forudsigelig hverdag, hvor der altid tages udgangspunkt i det enkelte barn og dets behov.

Jeg tager udgangspunkt i de 6 temaer i læreplanen. Det vil jeg sikre ved at inddrage jeres barn i leg, kreativitet, motoriske bevægelser, selvhjulpenhed, udfordring og støtte. De skal lære at yde respekt og omsorg for hinanden samt påskønne hinanden.

Vi vil bruge tid på sang og musik, højtlæsning og billedbøger, da det er vigtigt for barnets sprog- og sanselige udvikling at lytte, pege og snakke om hvad vi ser og læser.

Jeg vil bruge tid sammen med jeres barn ude i naturen i alt slags vejr, og vi vil også plante, så, vedligeholde og høste i børnegruppens køkkenhave, og derved vil jeres barn opleve madens vej fra jord til bord, lave mad, smøre rugbrødsmadder og bage.

Vi vil have en masse hyggestunder med sjov og ballade, hvor knus og kram også vil være en del af jeres barns hverdag.

Om mig

Jeg hedder Sisse, jeg er årgang 1986. Jeg er gift med Jonny, sammen har vi 2 børn, Lærke fra 2009 og Oskar fra 2011.

Vi bor i et både røg- og dyrefrit hjem i Nr. Søby i et stille boligkvarter med rum til legende børn både inde og ude. Inde kan jeg tilbyde et stort legerum med plads til sjov og ballade samt andre lærerige aktiviteter, et bryggers til garderobe og puslerum samt køkken med spiseplads. Ude har vi en lille legeplads med gynger, legehus, rutchebane, sandkasse samt drivhus og køkkenhave m.m. Børnene har deres eget afskærmede sted med mulighed for sanselige oplevelser, udfoldelser og motorisk udvikling.

I nærområdet er der masser af muligheder for besøg hos kollegaer, så børnenes sociale kompetencer udvikles i fælles aktiviteter, ture i skoven, tumle på træstammer og se på krible krable dyr i skovbunden, besøg på flere forskellige legepladser med masser af motoriske udfordringer.

Jeg har erfaring fra egne børn og heraf også stor erfaring med børn med allergi og deres behov.

Spørgsmål? Kontakt os

Sisse Blokmand Nygaard

Gammelgårdsvej 22 

5792 Årslev