Sabrina Hedegaard

Kværndrup

Hverdagen

Jeg glæder mig til at tage imod jer og jeres barn.

Velkommen i min dagpleje – her er trygt og rart at være. Jeres barns base her hos mig er fyldt med nærvær, læring og en masse sjov.

Jeg vægter højt, at dagen foregår i børnehøjde, og at vi har det sjovt og godt med hinanden. Jeg gør meget ud af at lære børnene at være omsorgsfulde og at hjælpe hinanden. Her hos mig er der plads til at være barn, og der er altid tid til knus og kram.

Vi er meget ude i naturen, både i haven, på legepladsen, i skoven, eller på tur – uanset om det er forår, sommer, vinter eller efterår. Vi går i gymnastiksalen og i legestue, hvor vi hopper, tumler, leger og lærer de andre børn og dagplejere at kende, så det bliver naturligt og rart at være i gæstepleje.

I spisesituationen snakker vi om hvad dagen skal bringe, eller hvad vi har oplevet og lærer derved at holde hinanden ved selskab til alle er færdige. Sammen dækker og rydder vi også af bordet.

Jeg nyder at være dagplejer og se børnene udvikle sig og lege med dem for til sidst at sende de dejligste børn videre i verden. At være dagplejer er for mig ikke kun arbejde, men en stor del af mig.

Om mig

Jeg er fra 1986 – bor sammen med min kæreste og vores piger Filippa fra 2006 og Mathilda fra 2008. Vi bor centralt i Kværndrup i et hus med masser af plads til god og lærerig leg – både inde og ude.

Her er plads til alle.

Spørgsmål? Kontakt os

Sabrina Hedegaard

Industrivej 10 

5772 Kværndrup