Rikke Bundgaard

Ringe

Rikke Maria Bundgaard

Hverdagen

I min dagpleje lægger jeg stor vægt på et godt og åbent forældresamarbejde.

Dagligdagen hos mig er fyldt med omsorg, tryghed, masser af nærvær og kærlighed til det enkelte barn samt ro, stabilitet og masser af fordybelser.

Jeg møder børnene hvor de er lige nu.

Jeg vægter meget børnenes mad og de får lov til at hjælpe til i det omfang alderen tillader det.

Jeg arbejder hver dag efter dagplejens læreplaner, og vi er ude stort set dagligt og få frisk luft hvor vi leger. Vi gynger, rutsjer, leger i sandkasse, kører på de mange forskellige køretøjer og spiller bold. Vi går også tit en tur i naturen, hvor vi følger de forskellige årstider. Der kan vi få mange gode snakke om alt, hvad vi ser eller rører ved.

Når vi er indenfor leger vi på gulvet, læser bøger, laver puslespil, tegner, maler, synger, hører musik og danser - indimellem bager vi også.

Dagen foregår i et roligt tempo, uden at være sat i et fast skema. Jeg tilpasser aktiviteterne efter børnegruppens alder og sammensætning, hvor det jeg også gør meget ud af at gøre børnene, så klar som muligt til børnehaven.

Om mig

Jeg er en årgang 1974, bor sammen med min mand Jack. Vi har 3 børn hvori de to bor hjemme - Emilie fra 1999 og Aleksander fra 2004, samt vores lille hund Felix. Vi er en ikke-ryger familie.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet klinikassistent i børnetandplejen. Men da børn altid har haft en særlig plads i mit hjerte, så besluttede mig for, at jeg gerne ville være dagplejer, hvilket jeg har været siden januar 2006. Et job jeg finder meget spændende og som byder på mange dejlige oplevelser.

Jeg har uddannelse i førstehjælp med opfølgning samt grunduddannelse for dagplejere og kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde. Jeg har derudover deltaget i de forskellige kurser/uddannelser, som vi har fået tilbudt i Dagplejen.

Spørgsmål? Kontakt os

Rikke Maria Bundgaard

Engvang 1

5750 Ringe