Michelle Lorentzen

Ringe

Michelle Søgaard Lorentzen

Hverdagen

Rigtig hjertelig velkommen i dagpleje hos mig.

Her har du mulighed for at læse lidt om mig og få et lille indblik i hverdagen i min dagpleje.

Dit barn vil få en varm, dejlig, positiv og tryg hverdag, hvor jeg prioriterer faste rutiner, ingen stress, og hvor alle trives ved at være sig selv.

  • Trygge børn er glade børn!

Kreativitet er en stor del af mit liv - både inde og ude. Det er så livsbekræftende at finde på sjove lege og kreative udfoldelser med børnene. Fantasien skal have lov at løbe afsted sammen med kreativiteten. Det skal være både spændende og sjovt at lære. Med masser af tryghed, kærlighed, kram og nærvær kan de mest spændende og hyggelige lege opstå.

Børns udvikling går utrolig hurtig, det være sig både socialt, mentalt og fysisk. De suger alt til sig og er helt utrolige til at lære og kopiere, hvad vi andre gør. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at hjælpe børnene på vej og ruste dem til næste step i børnehaven.

Livet byder på udfordringer, og jeg giver en stor portion tryghed, støtte og hjælp. Jeg bruger zoneterapi i min hverdag med børnene, da det både giver et helt særligt og tæt bånd, men det kan også hjælpe barnet med fx forkølelse, forstoppelse, spændinger eller urolig søvn.

Jeg planlægger hverdagen i min dagpleje efter børnenes alder, niveau og behov – både som individ og som gruppe.

Om mig

Jeg er fra år 1989 og er selv opvokset i et dagplejehjem, da min mor er dagplejer. Derfor har jeg altid vidst, at det var det rette arbejde for mig. Jeg bor sammen med min mand, Kasper, som er SOSU, og vores 3 børn fra år 2005, 2011 og 2017. Derudover rummer vores familie en lille hund, Laika.

Vi bor i Ringe Nord i et hus med stor grøn have og højt til loftet.

Spørgsmål? Kontakt os

Michelle Søgaard Lorentzen

Hallingager 1

5750 Ringe