Marianne Falk

Brobyværk/Vester Hæsinge

Hverdagen

Her hos mig, vil du opleve nærvær, ro og omsorg, så vi sammen kan skabe en hyggelig hverdag i trygge rammer.

Jeg gør hver dag mit bedste for at skabe en dagligdag, hvor børnene oplever kærlighed og omsorg.

Jeg er meget nærværende og møder børnene på hver deres niveau. Jeg har stor fokus på dit barns udvikling og trivsel i fællesskabet. For når vi alle trives og har det sjovt, er det også her udviklingen og læringen sker.

Jeg sætter stor pris på at komme ud i naturen hver dag. Vi bruger meget omgivelserne omkring os. Når vi går en tur over stubmarken på det ujævne underlag, er det godt for motorikken.

Når vi er ude kan vi finde på at tage et tæppe og frugtkurv med ud på marken. Vi ligger på tæppet og kigger op i skyerne. Vi tumler i den høstede halm, eller finder krible-krable dyr under stenen. Vi tager i skoven og følger årstiderne. Her får vi en god snak om hvorfor bladene falder af træerne og skifter farve. Vi tager også ind i mellem cyklen på en tur ud i det fri.

I hverdagen er det vigtigt at sætte ord på det jeg gør, da det er med til at øge dit barns sproglige udvikling. Fx ”Se bladende er ved at falde af træerne, nu er det ved at være efterår.”

Vi elsker også at synge og danse. Vi skruer op for musikken og danser vildt eller vi sidder på gulvet og synger børnesange med masser af fagter. Det er med til at gøre, at børnene lettere kan genkende sangene.

Om mig

Jeg er årgang 1965 og gift med Peter.

Vi har Simone årgang 1994 og Louise årgang 1997.

Vi bor på et nedlagt landbrug sammen med vores to katte Komma og Daisy.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet kontorassistent og har arbejdet på kontor, men jeg har arbejdet som dagplejer siden 1995.

Spørgsmål? Kontakt os

Marianne Sølvbjerg Falk

Ølstedvej 40

5672 Broby