Maria Vølund

Allested-Vejle

Maria Suna Sommer Vølund

Hverdagen

Hos mig vil i møde en kærlig dagplejer, der altid har tid til at give jeres barn en masse kram. Jeg vil gøre mit bedste for at være med til at give jeres barn en tryg og rar tid i dagplejen.

Derfor vil i opleve, at jeg lægger stor vægt på den daglige dialog og ærlighed. Det er vigtigt for mig, at både børn og jer forældre føler sig trygge og velkomne, så alle får en god start på dagen.

Her hos mig inddrager jeg kærligt børnene i de daglige gøremål som dække bord, smøre mad, rydde op efter leg, vaske legetøj, bage og meget meget mere. Alt dette gør jeg med stor kærlighed til børnene, da jeg kan se og mærke, at det styrker deres selvværd og motorik, at få lov til at være med.
Jeg nyder at følge børnenes udvikling i deres grov- og finmotorik i forskellige situationer, som blandt andet puslespil, bruge sugerør, tegne, bygge klodser, gymnastik, kravle op og ned og gå på ujævne underlag.

Min hverdag er som regel ikke struktureret og planlagt, da det for mig er vigtigt at mærke min børnegruppe og finde det enkelte i børnenes egne lege og styrke dem deri. Jeg nyder at dagen bare står åben og synes selv, at vi oplever en masse spændende ting,

Her i dagplejen er vi meget ude, da jeg oplever at børnene trives godt i naturen. Vi har mulighed for at komme længere rundt med ladcyklen og med den gør vi mulighederne større. Men jeg nyder også de mørke regnvejrsdage indenfor, hvor jeg blandt andet finder guitaren frem og der spilles op til dans. At sætte en dej over til eftermiddagsboller eller fantasidyrs-boller er ligeså skønt. Vigtigheden ude som inde er, at det føles rart for børnene at være i dagpleje.
Jeg øver jævnligt børnenes motorik, da motorikken er en vigtig del af deres sprog og indlæringsevne. Her bruger jeg blandt andet at gynge, snurre rundt, slå koldbøtter, øve balancen og gå på sansebrætter. At bruge babytegn, som et led i børnenes sprog, er også vigtig for mig, da øjenkontakten til jeres barn er nødvendig, for at kunne babytegn tale sammen.

Om mig

Jeg er en frisk pige årgang 77, der er gift med Rene og mor til 7 herlige unger fra årgang 97 til 2018. Hos mig vil i også møde katten Elsa.

Jeg startede som dagplejer i 2008 og har stort set altid arbejdet med børn. Jeg synes det er spændende og lærerigt, da arbejdet med børn aldrig er ens.
Ellers er jeg en kreativ pige med utrolig mange ideer og nyder at inddrage egne og dagplejebørn i min kreative udfoldelser.
Jeg nyder at finde enkeltheden i de små værdier, som en tegning der bliver til lysestager eller en dansende uro med flotte farver.
I dagplejen hos mig har vi ikke travlt, her stresser vi af, trækker vi stikket ud og mærker os selv i nuet.
Jeg ønsker jer en fantastisk rejse i dagplejen hos mig.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet pædagogmedhjælper i 2002, har gennemført kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde samt deltaget i uddannelsesdage og aftenmøder omkring børn og familier. Jeg har ligeså løbende deltaget i kurser omkring førstehjælp, og førstehjælpen opdateres hver andet år.

 

Spørgsmål? Kontakt os

Maria S. S. Vølund

Spurvelunden 3

5672 Broby