Maria Lindkvist Hansen

Ryslinge

Hverdagen

Et stort velkommen i dagpleje hos mig.
Jeg glæder mig til at tage imod jeres barn, samt lære jer at kende. Her er plads til alle og altid godt humør.
Her i min dagpleje er det vigtigt for mig, at det skal være sjovt at være barn. Her er plads og tid til hvert enkelt barns individuelle behov for at lære i sit eget tempo. Vi har altid en hverdag i børnehøjde med masser af leg, grin, sange, gåture og kreative påfund. Samtidig er her også altid plads til alle de krammer man har lyst til. 

Vi er stort set ude hverdag, da jeg synes det er godt for børn at lege udenfor, hele året rundt. At mærke solen i foråret og sommeren, mærke den friske blæsende luft i efteråret, og få dejlig røde kinder om vinteren. Når vi er ude så leger vi f. eks i sandkassen, hvor vi bygger fine sandslotte, eller laver sandkager, vi kører også på scooter, eller nupper en tur på rutsjebanen. Vi går også ture rundt i byen, eller går ned i skulpturparken, hvor vi rigtig kan bevæge kroppen. På vores gå ture får vi os en masse gode snakke om alt det vi ser, og hvad der sker omkring os.

Når vi er indenfor så kan vi godt lide at læse, kigge i bøger, lege, bygge med klodser eller ”slappe af”.
Jeg nyder at have god tid med børnene, så her er altid en rolig atmosfærer i hverdagen. Her hos mig, øver jeg også børnene meget i at være selvhjulpne ud fra deres alder og deres individuelle udviklingstrin. At kunne selv, giver nemlig jeres barn et godt selvværd og følelsen af succes.

Børnene hjælper til med de små dagligdagsopgaver som vi har her. De hjælper med at dække bord, tage af bordet, rydder legetøj op, lægger sit tøj/sko på plads i sin garderobe osv. – selvfølgelig vurderet ud fra barnets alder, og barnets udviklingstrin.

Jeg vægter foruden et godt forældresamarbejde utrolig højt. Glade og trygge forældre, giver glade og trygge børn. Det er vigtigt for mig, at i som forældre, har en god ro i maven når i afleverer jeres barn hos mig.

Om mig

Jeg er født i 1986, og gift med Nikolaj. Sammen har vi Lucas fra 2010, og Sofie fra 2014. Vi bor i et dejligt hus centralt i Ryslinge, med god plads både ude og inde.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet pædagogisk assistent i 2013, og jeg har erfaring fra vuggestue, børnehave, speciel børnehave samt anbragte børn/unge. Derudover har jeg i de seneste 7 år (fra år 2016–2023) haft min egen private pasningsordning som privat børnepasser.

Førstehjælps kursus 2023 indeholdende:

  • Hjerte/lungeredning
  • Hjertestarter
  • Noget galt i halsen
  • Forbrændinger/fald ulykker
  • Alm. og farlige børnesygdomme hos baby/børn

Spørgsmål? Kontakt os

Maria Lindkvist Hansen

Ærenlundsparken 2
5856 Ryslinge