Maria Drejer

Espe

Hverdagen

Velkommen til mit hjem og dagpleje - trygge og kærlige rammer til leg og læring.

Jeg vil rigtig gerne skabe nysgerrighed hos jeres børn. Vi skal ud og mærke på naturen, vi skal se køkkenhaven vokse, og vi skal ind i køkkenet og se, hvad det der kommer op kan blive til.

Vi skal synge og danse, snakke former og farver, lave rim og remser, læse og tælle. Vigtigst af alt så skal vi lære at respektere, give plads og hjælpe hinanden, som er vigtig kunnen resten af livet.

Jeg glæder mig meget til vores samarbejde. Det er vigtigt for mig, at vi får skabt tillid og forståelse, så vi kan gøre hverdagen let og få skabt de bedste rammer for jer og jeres barn.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe jeres barn til selvstændighed. Jeg vil gerne udfordre børnene til at prøve selv, mærke efter og smage på nyt. Kort sagt gøre dem oplyste om livet.

Om mig

Jeg er fra 1982, er gift med Anders fra 1984 sammen har vi Freya fra 2014 og Frederik fra 2017. Derudover har jeg en en bonus datter Melanie fra 2006. I vores hjem har vi også en kat, som hedder Malle.

Jeg elsker at lave mad og har tit mine børn med i køkkenet. Derudover er jeg et familiemenneske, og jeg elsker hygge og samvær.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet delikatesseassistent i 2001. Derefter har jeg arbejdet med store børn på efterskole, hvor jeg har været køkkenleder.

Spørgsmål? Kontakt os

Maria Drejer Hansen

Skolevej 14 

5750 Ringe