Maria Dam

Broby

Hverdagen

Jeg er på barsel og kommer tilbage 1. august 2024.

Jeg glæder mig til at tage imod jeres barn :-)

Velkommen i min dagpleje - her er der trygt og rart at være. Jeg er meget anerkendende i mit arbejde med børnene - her er der plads til at være den man er. Jeg er altid åben for dialog omkring jeres barn, og jeg vægter forældresamarbejdet meget højt.

Dagplejens læreplaner er en naturlig del at hverdagen i dagplejen. Jeg gør meget ud af at vise børnene at være omsorgsfulde og hjælpe hinanden. Her hos mig er der plads til at være barn, og der er altid tid til masser af knus og kram. For mig er det at være dagplejer ikke bare et arbejde, men en del af mig.

Jeg gør meget ud af at gøre spisesituationen til en hyggelig stund og lærer børnene, at vi holder hinanden med selskab, indtil alle er færdige med at spise. Her har man lov til at få grød i håret og vælte sin kop:-) For ved selv at prøve, lærer man. Ved bordet får vi altid nogle gode snakke om, hvad vi skal lave i løbet af dagen. Jeg gør også meget ud af inddrage børnene i de daglige gøremål - de hjælper fx med at dække og rydde af bordet.

Vi nyder de stille stunder, hvor vi synger sange og læser bøger - eller fordyber os i puslespil. Andre gange øver vi motorik og danser hopper, kravler og fjoller – og vi griner og hygger os. Vi holder også meget af at komme ud – vi går ture i naturen, hvor vi snakker om, det vi ser eller samler grene, plukker blomster og måske hopper vi i vandpytter, eller er vi i min have, og leger lige det vi har lyst til.

Om mig

Jeg er årgang 1986 – gift med Søren og sammen har vi Alexander.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet pædagog og har været dagplejer siden 2011.

Jeg har gennemført flere kurser i dagplejeregi - senest kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.

Spørgsmål? Kontakt os

Maria Juul Vestergaard Dam

Tværvej 10

5672 Broby