Margrethe Nielsen

Brobyværk/Vester Hæsinge

Hverdagen

Jeg giver børnene omsorg, nærhed og tryghed.

I løbet af børnenes tid i dagplejen ønsker jeg, de får knyttet deres første venskaber, så de får nogle gode minder og oplevelser med sig videre. Jeg prioriterer, at alle aldersgrupper bliver tilgodeset.

Vi kan godt lide at være kreative. Vi maler fx med vandfarver, hvor jeg lærer børnene om farverne og at man skiftes til at få maling på efter tur. Børnene lærer at respektere hinanden og tage hensyn.

Vi bygger ofte med puslespil, læser bøger og synger en masse dejlige børnesange.

Jeg går rigtig gerne ud i det fri med børnene. Vi leger i min dejlige have, går en tur på legepladsen eller i skoven. Vi går også tit ture på vores sti bag vores hus, hvor vi finder blomster, bænkebidere eller kogler. Børnene får brugt deres kroppe, styrket deres balance og bliver nysgerrige på naturen.

Til specielle højtider - jul, fastelavn eller påske - bliver aktiviteterne planlagt, så vi har nogle hyggelige traditioner. Vi laver juledekorationer og maler påskeæg – og vi slår katten af tønden, når vi er i legestuen.

Jeg deltager i legestuen sammen med  andre kollegaer, hvilket er med til at udvikle børnene socialt. De lærer at være i større grupper og møde nye voksne, som vil dem det bedste.

Om mig

Jeg er fra 1965 og gift med Per, som er kriminalassistent. Vi har sammen 3 børn, Lukas fra 1997, Maria fra 1998 og Anna fra 2001. Vi har også en hund.


Jeg glæder mig til at tage imod dit barn.

Spørgsmål? Kontakt os

Karen Margrethe Nielsen

Højdevangen 23

5672 Broby