Lykke Strandgaard

Kværndrup

Hverdagen

Jeg glæder mig til at tage imod jeres barn.

Jeg lægger stor vægt på at skabe en tryg hverdag for børnene. En hverdag hvor de har mulighed for at udforske verdenen på hver deres måde.

Jeg vægter udelivet meget højt. Jeg har en dejlig stor lukket have, hvor børnene kan køre på scootere, lege i sandkassen eller i legehuset. Vi gynger, rutsjer og udforsker naturen – vi hygger os sammen. Jeg er meget opmærksom på, at alle trives i fællesskabet

Vi går ofte ture - i gymnastiksalen, i legestuen eller besøger de andre dagplejer. Vi leger og har det sjovt med de andre børn.

Andre gange går vi ”bare” ud og nyder naturen – lytter til fuglene, snakker om det vi ser og måske er det vandpytter vi kan hoppe i.

Jeg sætter stor pris på et åbent og ærligt forældresamarbejde, da det er vigtigt for jeres barns trivsel.

Om mig

Jeg er født i 1962. Jeg har været kommunal dagplejer i 1993. Jeg har 3 voksne piger, som alle er flyttet hjemmefra. Derudover har jeg 4 dejlige børnebørn.

Jeg bor centralt i Kværndrup - alene i mit eget hus, hvor jeg har en dejlig stor have som er ideel til leg og motoriske udfoldelser. Mit hjem er naturligvis røgfrit.

Uddannelse og kurser

Jeg har deltaget i mange kurser i dagplejeregi. Jeg har senest gennemført kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.

Spørgsmål? Kontakt os

Lykke Strandgaard

Lærkevej 22

5772 Kværndrup