Lotte Thyme Scharff

Nr. Lyndelse

Hverdagen

Jeg glæder mig utrolig meget til at tage imod jer og jeres barn :-)

I mit dagplejehjem lægger jeg stor vægt på, at hver dag er genkendelig med faste rutiner og en god og kærlig omgangstone. Jeg tager hensyn til hvert enkelt barns behov, så de kan føle sig trygge her hos mig. Der skal være plads til masser af hygge, knus og kram. Vi skal synge, danse, tegne, male, hoppe, bage, læse og lege - både inde og ude.

Kosten betyder meget for de små. Jeg lægger derfor stor vægt på, at de får en sund og varieret kost, hvor de bliver præsenteret for mange forskellige smage. Jeg vil derudover prioritere, at der bliver serveret hjemmebagt brød.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde, og jeg synes, det er rigtig vigtigt med en åben og ærlig dialog omkring jeres barn. Vi skal sammen skabe de bedste forudsætninger for jeres barn.

I mit dagplejehjem vil børnene blive en del af vores lille familie, og jeg glæder mig utrolig meget til at byde jer velkommen.

Om mig

Jeg har været dagplejer siden oktober 2016.

Jeg bor sammen med min mand Jesper og vores to sønner Oliver fra 2015 og Matheo fra 2018. I mit dagplejehjem er der plads til masser af leg og læring - både inde og ude. Vores hjem er både røg- og dyrefrit.

Spørgsmål? Kontakt os

Lotte Thyme Scharff

Søndergård 2

5792 Årslev