Lisette Haarby

Årslev

Lisette Haarby

Hverdagen

Velkommen til min dagpleje, her er alle velkomne. Her er der højt til loftet, frisk luft, sang og leg.

Det er meget vigtigt for mig som dagplejer, at vi har faste rutiner, det er med til at skabe trygge rammer for jeres barn. Børnene vil få en hverdag fyldt med tryghed, omsorg, kram og grin.

I min dagpleje vil vi være rigtig meget ude, også når det regner- det er nemlig sjovt at hoppe i vandpytter. Der vil være mulighed for scooter race, lege i sandkasse eller boltre sig på græsplænen. Vi vil også fodre kaninerne, gå ture ud i naturen og på legepladsen. Når vi er inde bliver der leget, sunget og danset. Jeg elsker at være kreativ, og jeg vil fx udfordre børnene motorisk med kreative ting, perler, male, ler og mange andre sjove ting.

Her hos mig vil vi ofte lave varm mad, hvor vi i fællesskab er sammen om madlavning og børnene deltager aktivt. Spisesituationen er en hyggestund, hvor børnene er med til at dække bord og vil lære at sige ”tak for mad, må jeg gå fra bordet” og “be om”. Vi vil også synge “tak for maden” sangen.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde, og jeg vægter højt, at vi har en god dialog omkring jeres barn.

Om mig

Jeg har været dagplejer siden august 2019. Jeg er født 1982, bor sammen med min mand Martin og vores 4 børn, Fie (2002) Anna (2003) Lukas (2005) og Karla (2011) Vi er en familie, der er glade for dyr, og vi har både hunde, katte og kaniner. Hundene er super glade for børn, men vil være afskærmet fra dagplejebørnene. Kaninerne er ude, og det samme er kattene (det meste af tiden) Vi bor selvfølgelig røgfrit.

Uddannelse og kurser

Jeg har i knap 10 år arbejdet som handicaphjælper hos en familie med 5 børn, hvor jeg primært har passet deres yngste søn, som er hjerneskadet. 

Spørgsmål? Kontakt os

Lisette Haarby

Birkevænget 8

5792 Årslev