Lis Bogh

Brobyværk/Vester Hæsinge

Lis Bogh

Hverdagen

Hos mig får jeres barn en dag med tryghed og hjertevarme - og masser af opmærksomhed.

Jeg glæder mig til at passe jeres guldklump.

Jeg gør meget ud af at give børnene en tryg og rolig hverdag, hvor der er god tid til den enkelte samt masser af opmærksomhed og nærvær.

Jeg går mange ture med børnene og fortæller om det vi ser. Vi synger og læser meget. Vi tegner, maler og arbejder med motorik, sprog – og så hygger vi os. Der er dog også tid til, at børnene gør det, de har lyst til lige nu, da de skal have lov at bruge deres fantasi.

Om sommeren går børnene med i køkkenhaven, frugthaven og drivhuset. Jeg lægger stor vægt på, at de skal se, hvor maden kommer fra, at det ikke kun hentes på en hylde i supermarkedet.

Jeg bager selv alt vores brød og laver det meste af vores pålæg selv.

Hos mig lærer børnene at hjælpe hinanden. De store hjælper med at finde tøj til de små, når vi skal ud. De hjælper hinanden op, når de falder. Puster - hvis noget gør ondt. Kan de små ikke skille LEGO klodserne ad, hjælper de store. Det er med til at give en god og glad børneflok. Det er vigtigt for mig, at de trives og har det godt.

Hver 14. dag kører vi i legestue i Åløkkeparken i Brobyværk, hvor vi har en dejlig dag med tre dagplejere og deres børn. Der har vi forskellige aktiviteter, og børnene lærer at begå sig i en større gruppe.

Vi besøger også børnehaven, så den ikke er helt fremmed for dem, når tiden kommer hvor de skal starte der.

Om mig

Jeg er årgang 1958. Jeg bor på et nedlagt landbrug, hvor der er en hest, høns, kaniner, hunde og en kat. Jeg har to voksne børn og to børnebørn.

Uddannelse og kurser

Jeg er butiksuddannet, men da jeg flyttede fra Jylland til Fyn, følte jeg, der skulle ske noget andet og nu har jeg været dagplejer siden 1995.

Spørgsmål? Kontakt os

Lis Bogh

Sinaivej 1

5672 Broby