Laila Margit Nielsen

Ringe

Hverdagen

Jeg bor i et lille hus hvor jeg har en dejlig have med udsigt til marker og dyr tæt på Ringe sø.
Mit køkken og legerum har udgang til dejlig overdækket terrasse, hvor vi kan lege og spise,
Jeg er altid åben for dialog med jer forældre, omkring jeres dejlige børn, og føler I jer trykke, vil jeres barn også få en tryg dag. Når alle er trykke og glade er der åben for indlæring og mod på livet. Hos mig synger og leger vi til musik (jeg spiller lidt guitar) og vi bevæger os gerne til rytmik. Jeg læser gerne højt og fortæller historier, i den hule vi har lavet. Vi lærer rutiner omkring måltiderne, og bruger god tid til at spise, så det bliver en rar oplevelse,

Jeg bruger også haven til at opsøge krible krable, og en gåtur ned til Ringe sø for at se hvad vi kan finde. Vi er både ude og inde afhængig af vejret. Jeg sørger også for at dagen bliver let genkendelig.

Jeg arbejder ud fra de pædagogiske læreplaner, og møder børnene hvor de er i nærmeste udvikling.

Om mig

Jeg er årgang 1958 og har været gift med Jørgen i 44 år. Vi har tre voksne sønner, og fem børnebørn i alderen 4 år til 20 år. Vi har også en mellemstor hund , Rosa.

Jeg er en glad, kærlig og omsorgsfuld dagplejer, som ønsker at give netop dit/jeres barn den bedste start på livet. Der er altid tid til et kram og et knus fra mig. Her er omsorg og nærvær i højsæde. Vi skal have en dejlig dag hver dag, hvor alle føler sig set og værdsat.

Uddannelse og kurser

Jeg har været dagplejer fra 1994-2007 og læste så til pædagog. Jeg har erfaring fra både børnehave og lille privat skole for børn med udfordringer, Jeg har taget kursus i anerkendende pædagogik og flere kurser inden for vidensopsporing af udsatte børn og unge.

  • Pædagog

Jeg glæder mig til at møde dig/jer og jeres skønne barn/børn.

Spørgsmål? Kontakt os

Laila Margit Nielsen

Assensvej 13

5750 Ringe