Kirsten Jensen

Broby

Kirsten Marianne Jensen

Hverdagen

Jeg glæder mig til at tage imod dit barn og give det en tryg hverdag i dagplejen.

I min dagpleje arbejder jeg meget bevidst med den anerkendende pædagogik. Alle børn bliver set og mødt, der hvor de er. Jeg stiller aldersvarende krav til børnene, så de får udfordringer og udvikler sig. Min dag med børnene foregår i så roligt et tempo som muligt, så der er tid til nærvær og omsorg for det enkelte barn.

Jeg sætter stor pris på et godt forældresamarbejde og jeg prioriterer, at vi er meget åbne og ærlige omkring jeres barn, da det giver de bedste muligheder for at forstå og dermed hjælpe jeres barn til en god og harmonisk hverdag.

Vi bruger rigtig meget tid udendørs - vi leger meget i haven og går ture i nærområdet. Når vi har dagplejens ladcykel, tager vi på længere ture ud på landet, i skoven, på legepladser og på små indkøb. Vi deltager også i bibliotekets arrangementer og besøger vores lokale børnehave.

Hver formiddag synger vi månedens 4 sange. Det giver børnene et godt kendskab til de gode og kendte børnesange. De helt små børn lærer hurtigt fagter og enkelte ord, som knytter sig til sangene.

Om mig

Jeg er årgang 1962 – og er gift med Bjarne. Vi har Janni årgang 1987 og to dejlige børnebørn Irina årgang 2014 og Isak årgang 2016.

Uddannelse og kurser

Min interesse for at arbejdet med børn startede, da jeg var pædagogmedhjælper i et fritidshjem i Billund. Herefter var jeg ansat godt et års tid som dagplejer i Vildbjerg, men stoppede, da vi flyttede til Nr. Broby. Her blev jeg dagplejer i 1989 og har været det siden.

Jeg har stor erfaring inden for handicapområdet, da jeg har været mor til et multihandicappet barn. Udover mange års erfaring med børn, har jeg deltaget i alle tilbudte kurser og uddannelser i årenes løb.

Jeg nyder hver dag med børnene, og brænder for dagplejen, da den giver tryghed og et lille overskueligt miljø.

Spørgsmål? Kontakt os

Kirsten Marianne Jensen

Søbjergvænget 8

5672 Broby