Jette Pryds Jakobsen

Ryslinge

Jette Pryds Jakobsen

Hverdagen

Jeg glæder mig til at give jeres barn en god, tryg og harmonisk hverdag med knus, kram, sjov og ballade.

Forældresamarbejde vægter jeg meget højt - trygge forældre giver trygge børn - med en god åben daglig dialog.

Vi er ude hver dag med leg i haven, hvor der er legehus, sandkasse, gynger og en rutsjebane. Jeg er nabo til Skulpturparken, hvor vi kan løbe frit omkring eller en tur i skoven, hvor vi samler grene og ser på meget høje træer eller plukker anemoner. Vi besøger tit en bondegård, hvor der er køer, heste og store maskiner.

Spisesituationen er hyggelig hos mig, hvor vi holder hinanden med selskab indtil alle er færdige med at spise og siger tak for mad. Vi får altid nogle gode snakke om, hvor maden kommer fra.

Vi synger meget i min dagpleje. Vi bruger en sangbog, så børnene kan genkende sangene. Rasleæg, bondegårdsdyr og ærteposer bliver også flittigt brugt.

Jeg inddrager børnene i hverdagens små rutiner som at dække bord, tage af bordet, ordne vasketøj, bage boller og plukke bær.

Det er vigtigt for mig, at gøre børnene nysgerrige på livet, og at de er selvhjulpne og selvstændige inden de starter i børnehave.

Om mig

Jeg er årgang 61 og er gift med Torben. Vi har 2 voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra. Jeg har været dagplejer i 30 år.

Uddannelse og kurser

  • Førstehjælp med hjertestarter
  • Tegn til tale
  • Samspil og relationer i pædagogisk arbejde
  • Kompetenceudvikling i pædagogiske læreplaner

Spørgsmål? Kontakt os

Jette Pryds Jakobsen

Primulavænget 2

5856 Ryslinge