Jane Mazanti

Ringe

Jane Mazanti

Hverdagen

Jeg er en glad, smilende, omsorgsfuld og ikke mindst kærlig kvinde, som kan tilbyde jeres barn nærvær og tryghed i hjemlige omgivelser. Med tid til fordybelse, ro, kram og inkludere jeres barn i vores fællesskab.

Jeg har 10 års erfaring med børn fra 0-3 år, først som dagplejer i godt 5 år og derefter som pædagogmedhjælper i vuggestue. Jeg har stor fokus på det enkelte barns trivsel og udvikling, samt mener dialog og åbenhed er en forudsætning for godt forældre samarbejde.

Jeg vægter udelivet højt og vil meget gerne ud og lege med børnene hver dag. Vi vil læse, synge, løbe, kravle, gynge, danse og styrke motorikken. Jeg vil have fokus på sprog, leg, motorik og læring, samt at hjælpe dem til at blive små selvstændige og selvhjulpne individer.

Vi vil hoppe i vandpytter, puste sæbebobler, lege med sand, køre scooter, gå balance gang og meget mere. Men stadigvæk med forudsigelighed samt faste spise- og sovetiden. Hos mig vil børnene spise sundt og varieret, og jeg mener at børn skal smage så meget forskelligt som muligt. Vi snakker om hvad vi spiser og hvor det kommer fra.

Om mig

Jeg er årgang ‘71 og gift med Kristian. Sammen har vi Signe fra 1997 og Agnes fra 2000 som begge er flyttet hjemmefra. Jeg elsker at lave mad, bage, gå ture og være sammen med familie og venner.

Uddannelse og kurser

  • Grundkursus for dagplejer.
  • Kompetenceudvikling i pædagogiske læreplansarbejde.
  • Førstehjælp.
  • Specielle pædagogiske hensyn ved for tidligt fødte børn.

Derudover har jeg arbejdet med massage, led trykning og børstning.

 

Jeg glæder mig meget til at byde jer og jeres børn velkommen i mit hjem.

 

Spørgsmål? Kontakt os

Jane Mazanti

Dalager 192
5750 Ringe