Helle Wegner Møller

Årslev

Hverdagen

Hos mig er der hjerterum og varme med plads til alle. Jeg glæder mig til tage imod jeres barn.

Her i min dagpleje lægger jeg vægt på, at det er hjemligt og hyggeligt, og at børnene har en sjov og indholdsrig hverdag, hvor de trives og har det trygt og godt. Jeg er en omsorgsfuld, nærværende, varm, kærlig og glad person. Jeg ser børnene i børnehøjde, og anerkender dem for dem de er, og for det de gør. - Der findes ikke noget bedre job, det er så livsbekræftende at arbejde med små børn.

Jeg kan rigtig godt lide at synge med børnene, og de elsker det. Vi synger hjemlavede sange og selvfølgelig også de kendte sange. Vi bruger også sangene til at få brugt kroppen, og det er bare herligt, når de små hopper rundt og klapper i hænderne - det er også med til at udvikle dem både motoriske og sprogligt.

Vi nyder også at læse bøger. Vi snakker om det vi ser, og vi øver farver og i at tælle, det er rigtig hyggeligt og nærværende at sidde sammen med en bog. Børnene leger de lege, som de lige er optaget af. Det kan fx være, at dukkerne bliver taget frem og skal have en ren ble, eller der bliver lavet mad i vores køkken og dækket bord til dukkerne. Bondegårdsdyrene og dinosaurerne skal op i traktoren og klodskasserne bliver tømt, og der bliver bygget fine huse.

Børnene elsker også at komme ud at lege. Jeg har en stor dejlig have, hvor de rigtig kan tumle. Der er en stor sandkasse og et legehus, som bliver brugt flittigt. Scootere og biler bliver der lystigt kørt på, og vores sansegynge er meget populær, for de kan lægge på den allesammen - og det er jo hyggeligt.

Vi er så heldige, at vi har skoven tæt ved. Det er bare dejligt at gå i skoven. Vi snakker om fuglene og dyrene og finder en gren og plukker blomster. Vi kan også rigtig godt lide at være sammen med de andre dagplejer og deres børn, det er hyggeligt og så styrker det fællesskabet og de sociale kompetencer.

Jeg lægger stor vægt på at tilbyde en sund og varieret kost og gøre den så indbydende, så de får lyst til smage - det giver madglæde og madmod. Børnene hjælper også til med at dække bord. Vi bruger meget tid på at hygge og snakke sammen omkring bordet. Vi synger vores faste sange, så som ”tak for maden” og vores ”puttesang” - det er noget børnene ved og glæder sig til.

Det er særdeles vigtigt og betyder meget for mig, at børnene gennemgår en udvikling i den tid de er i dagpleje hos mig, både socialt, motoriske og sprogligt, så de bliver nogle små velfungerende mennesker som kan klare de aldersvarende opgaver.

Jeg lægger stor vægt på et åbent og ærligt samarbejde med jer forældre, det giver det bedste samarbejde - og vi har jo det tilfælles, at vi alle vil det bedste for jeres barn.

Om mig

Min familie består af min mand, Henrik og vores to drenge samt vores hund. Vi er en familie, som er meget udadvendte og positive. Vi er en meget aktiv familie, som dyrker meget sport. Vi har et dejligt hjem med masser af plads både ude og inde, og som er ideelt til børn.

Uddannelse og kurser

Jeg har været på flere kurser bl.a. førstehjælpskursus og kompetenceudvikling i pædagogiske læreplaner.

Dagplejen er en arbejdsplads, som er i rivende udvikling, og vi kommer på nye kurser, så vi hele tiden udvikler os.

Spørgsmål? Kontakt os

Helle Wegner Møller

Skovvænget 18

5792 Årslev