Helle Strandby Jensen

Ringe

Helle Strandby Jensen

Hverdagen

Trygge og glade børn.

Jeg glæder mig til og møde og passe jeres barn i min dagpleje.

Herude på landet er der en dejlig ro og vi kan høre fuglefløjt - ja altså når ikke lige, der kører en traktor, mejetærsker eller et andet stort køretøj på markerne.

Jeg ser anerkendende og omsorgsfuldt på det enkelte barn. Jeg støtter børnene i deres udvikling og trivsel i fællesskabet. Børnene er med til hverdagens opgaver, såsom dække bord, bage og rydde op. I min dagpleje følger vi årets gang både kulturelt og i naturen. Til påske maler vi påskeæg, når vi nærmer os, jul bager vi. Om foråret plukker vi blomster og grene, som vi så kan pynte med.

Jeg lægger meget vægt på og være ude så meget som muligt. Vi ser på regnorme og andre smådyr. Vi fodrer hønsene, og ser planter og grøntsager gro. Jeg har en dejlig stor legeplads, som bliver brugt flittigt. Vi har nu også den mulighed for og låne ladcyklen, så vi kan komme rundt og se alverdens ting fx Ringe Sø - eller bare det og kører en tur ud i det blå er skønt - og børnene HYGGER sig.

Samarbejde med forældrene er en meget vigtig faktor. Vi skal have en åben og ærlig dialog, og være lydhør for hinanden.

Om mig

Jeg årgang '66, gift med Jan. Vi har 2 drenge (årgang '88 og '91), de er dog flyttet hjemmefra. Vi bor i eget hus med en dejlig stor have. Jeg har været dagplejer siden april 2000.

Uddannelse og kurser

Jeg har dagplejens grunduddannelse, førstehjælp, kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde og har deltaget i uddannelsesdag i børns sprog.

Spørgsmål? Kontakt os

Helle Strandby Jensen

Bregnedalsvej 7

5750 Ringe