Heidi Uhrenholt Knudsen

Årslev

Heidi Uhrenholt Knudsen

Hverdagen

Jeg er en hjertevarm, omsorgsfuld og nærværende kvinde fra 1988 som kan tilbyde jeres barn tryghed, nærvær og omsorg i et hjemligt og roligt miljø.

Sammen med børnene skaber jeg en tryg og overskuelig base, hvor der er rummelighed, tid og plads til det enkelte barn.

Min hverdag vil være struktureret i forhold til måltider og lure for at skabe forudsigelighed for børnene. Men derudover skal der være plads til spontanitet, masser af leg og tid til at udfolde sig.

Jeg elsker udelivet og vil sørge for at give børnene en masse naturoplevelser. Derudover er det vigtigt for mig at stimulere barnets sproglige, motoriske og kreative kompetencer i løbet af deres tid i dagplejen. Desuden er jeg rigtig glad for musik, sang og bevægelse, så det vil blive en naturlig del af børnenes hverdag hos mig.

Den daglige dialog og relationen med jer forældre, er vigtig for mig, så vi sammen kan skabe god trivsel og udvikling hos jeres børn. Glade og trygge forældre giver glade børn.

Om mig

Jeg bor sammen med min mand Kasper og vores to børn. Andrea fra 2013 og Lukas fra 2016. Jeg elsker at gå lange ture, at være kreativ og er et stort familie-menneske.

Uddannelse og kurser

Jeg blev uddannet pædagog i 2014 og har 4 års erfaring i vuggestue.

Jeg har gennemgået førstehjælpskursus til børn og har i september 2020 afsluttet et kursus i specialpædagogisk børnemassage fra Nordlys.

Spørgsmål? Kontakt os

Heidi Uhrenholdt Knudsen

Bøgeparken 32

5792 Årslev