Gabi Dydensborg

Broby

Gabi Monica Dydensborg

Hverdagen i dagplejen

Jeg glæder mig til at tage imod dit barn:-)

Jeg sætter trivsel og glæde i højsæde, og prøver at skabe den gode stemning i enhver aktivitet, jeg laver med børnene, så alle føler at de er en del af et fællesskab.

I mit arbejde som dagplejer går jeg ud fra det enkelte barn. Jeg følger børnenes udvikling og understøtter de forcer, de allerede har og guider nænsomt igennem leg og daglige rutiner, hvor der kan bygges mere på.

Jeg lægger stor vægt på musik og sang. Rim og remser, sange og danse er en god måde at styrke både sprog og motorik, og det vigtigste er, at børnene elsker det og aldrig opdager, at det egentlig er "undervisning".

Jeg bruger sang som redskab både ude og inde, da det altid giver en god stemning.

Eks: Vi går tur i højt solskin, men bliver et stykke hjemmefra fanget i et lidt voldsomt snevejr, og nogle af børnene synes det er sjovt, imens et par stykker er mindre trygge ved det Jeg begynder, at synge én af vores yndlingssange og straks er den "væmmelige" sne glemt, og alle synger resten af vejen hjem.

Jeg vægter højt, at børnene bliver klar til de næste skridt på vejen. At de bliver selvhjulpne og selvstændige, så de kan klare grundlæggende ting så som at klæde sig af og på og tage sko på selv.

Jeg er en glad og udadvendt person med en humoristisk tilgang til tingene. Jeg vægter åbenhed og god kommunikation højt – jeg er altid parat til en god dialog omkring, hvad der rører sig hos dit barn.

Om mig

Jeg er født i 1968 i København, men er opvokset på Fyn. Jeg bor i et hus omgivet af megen natur, hvor børnene har rig mulighed for at opleve årstidernes skiften og dyr på nært hold.

Jeg er gift med Erik og vi har to store drenge som er vokset op med dagplejen som en naturlig del af deres hverdag, og de små har følt sig trygge i deres selskab.

Uddannelse og kurser

Jeg blev ansat som dagplejer i november 2003 og har før dette været ansat i både vuggestue og børnehave.

 

Spørgsmål? Kontakt os

Gabi Monica Dydensborg

Kohavegyden 11

5672 Broby