Dagplejer Denise Hannibaldsen

Nr. Lyndelse

Hverdagen

I mit hjem kan jeg tilbyde tryghed og nærvær i et godt miljø med masser af omsorg og kærlighed. Jeg er god til at læse det enkelte barns behov, og jeg vil gøre mit bedste til at jeres barn trives og udvikler sig i eget tempo.

Jeg vil give jeres barn en genkendelig hverdag med faste rutiner. I vores hjem er der plads til masser af leg. Vi skal synge, danse, male, læse, lave motorikbaner, og vi skal gøre det både inde og ude. Vi skal også gå ture - både i by og på land og nyde naturen.

Jeg vil inddrage børnene i de daglige gøremål, så som at rydde op, dække bord og bage.

Jeg vil sørge for at jeres barn får en sund og varieret kost - og får nye smagsoplevelser. Vi skal alle hygge omkring bordet, hvor der er faste pladser, som er genkendelig for børnene. Børnene vil også få hver deres farve kop og tallerken.

Jeg sætter pris på et godt forældresamarbejde, så jeres trives godt ved mig, og I føler jeg trygge ved at aflevere jeres barn til mig.

Jeg vil se meget frem til at se jer og jeres barn i mit dagplejehjem.

Om mig

Jeg er en glad, omsorgsfuld og positiv person. Jeg er årgang 1993, bor sammen med min kæreste Mads, der er årgang 1992 og vores datter Alma fra årgang 2019. Vores hjem er både røg- og dyrefrit.

Spørgsmål? Kontakt os

Denise Hannibaldsen

Skovrevlgyden 1

5792 Årslev