Connie Jacobsen

Allested-Vejle

Connie Ewelyn Jacobsen

Hverdagen 

Her er nogle værdier, som jeg vægter højt i forbindelse med mit arbejde som dagplejer:

  • Tid
  • Ro
  • Omsorg/opmærksomhed
  • Kærlighed til/ forhold til andre
  • ”LEG ER AT LÆRE”

Jeg vægter dialog og ærlighed utrolig højt. Det er vigtigt for mig, at I som forældre føler jer trygge ved at komme hos mig, da det vil gøre det nemmere for jeres barn at falde til i dagplejen.

Jeg lægger vægt på, at her skal være rart, sjovt og trygt at være.

Rummelighed er også et nøgleord, der er vigtigt for mig. Derfor er der hos mig plads til forskelligheder. Jeg gør meget for at dit barn bliver en lille selvhjulpen person, som vil være i stand til at klare sig videre i den ”store verden ”.

Jeg synes, det er vigtigt, at børnene er med i alt, hvad jeg gør og laver, såsom at dække bord, bage og rydde op. Børnene lærer at vaske fingre, sige” be om”, ”tak for mad” og holde bordskik. De lærer, at vi holder hinanden med selskab/venter på hinanden.

Naturen er lige uden for døren, og den gør vi meget brug af. Jeg bor lige ud til åbne marker, hvor vi kan følge traktoren, mejetærskerens gøren året rundt. I min baghave har jeg et drivhus, hvor børnene og jeg planter og sår forskellige grønsager, som vi kan bruge til vores middagsbord. I forhaven er der god plads til sandkassen, legehuset og gyngerne og børnene har rig mulighed for at køre på mange forskellige køretøjer på fliserne.

Om mig

Jeg er en årgang 61 og er gift med Jørgen. Vi har to piger, to børnebørn og tre katte.

Jeg er en åben, imødekommende og nærværende person. Jeg forsøger hverdag at skabe et trygt miljø, hvor børnene bliver mødt med kærlighed om omsorg. Jeg har været ansat som dagplejer siden 1992, og har igennem årerne fulgt de forskellige kurser og uddannelsesdage som har vedrørt familier og børn.

Uddannelse og kurser

Jeg har gennemført uddannelsen om kompetenceudvikling i læreplansarbejde.

Spørgsmål? Kontakt os

Connie Ewelyn Jacobsen

Østergade 64B

5672