Camilla Steen Bærentsen

Nr. Lyndelse

Hverdagen 

Jeg glæder mig utrolig meget til at tage imod jer og jeres barn.

Hos mig får jeres barn en tryg base med masser af omsorg og nærvær samt faste rutiner og genkendelighed i hverdagen.

Jeg ser frem til et godt forældresamarbejde med jer. Ud fra mine erfaringer, ved jeg, at hvis I er trygge ved aflevering og mig, er det også nemmere for jeres barn at falde til. Jeg ønsker, at vi får en god start og et godt samarbejde omkring jeres barn, hvor vi kan have en åben og ærlig dialog, så jeres barn får den bedste start i min dagpleje.

Jeg går prioriterer højt, at børnene får en sund og varieret kost samt økologiske madvarer eller årstidens hjemmedyrkede grøntsager. Derudover vil der ofte være nybagt brød.

Jeg ønsker at inddrage børnene i de daglige gøremål, såsom at hjælpe med oprydning af legetøj, borddækning, bagning og hjælpe til i urtehaven.

Vi er ude i stort set alt salgs vejr. Både i haven, i lokalområdet eller besøg de andre dagplejere og deres børn.

Jeg lægger også stort vægt på sanglege/fagtesange, højtlæsning og dialogisk læsning. Jeg har 2 års erfaring med tegn til tale. Så jeg vil bruge en del babytegn i hverdagen fx tørstig, mere, færdig, igen og en del andre tegn.

Hos mig er der plads til både fordybelse, seje motorikbaner, sang og dans. Men også bare nyde en bog på madrassen og putte.

Om mig

Jeg er årgang 1990. Jeg bor sammen med mine 3 drenge, Noah fra 2011, Villads fra 2016 og Oskar fra 2018. Vi bor i et røg- og dyrefrit hjem i Nr. Lyndelse.

Uddannelse og kurser

Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har 2 års erfaring ind for vuggestuen og børnehaven i normalområdet og 2 års erfaring ind for specialområder.

Spørgsmål? Kontakt os

Camilla S Bærentsen

Albanivej 43 

5792 Årslev