Berit Fast

Faaborg

Anne Berit Fast

Hverdagen

Jeg glæder mig til at modtage dit barn og dig i min dagpleje, hvor der er hjerterum og varme.

At være i dagpleje hos mig skal være sjovt, lærerigt, udfordrende, motiverende og trygt. Jeg understøtter, styrker, udfordrer og motiverer dit barn.

Jeg lægger vægt på en god dialog omkring jeres barns trivsel og velvære. I mit arbejde er jeg en tydelig voksen – jeg tager udgangspunkt i hvert enkelt barns behov og kompetencer.

Jeg prioriterer sund og alsidig kost og god stemning ved måltiderne.

I min dagpleje er vi stort set ude hver dag. Vi benytter både min dejlige have og de omkring liggende parker samt stranden og legepladserne.

Jeg mener, der er meget læring i leg - hos mig er vi gode til at lege.

  • Vi leger både de vilde og stille lege.
  • Vi synger, danser, læser, leger gemme og fange.
  • Vi elsker et godt grin og bruger sproget og vores kroppe.
  • Vi slår kolbøtter, snurrer rundt og ind imellem bliver vi helt rundtossede.
  • For mig er det vigtigt, at når dit barn forlader dagplejen, er barnet blevet en selvstændig, stærk, selvhjulpen alsidig person, der føler sig elsket og værdsat.

Om mig

Jeg er en årgang 1968 og gift med Ulrik. Sammen har vi 2 dejlige døtre, Botilde årgang 2000 og Rigmor årgang 2002. Min familie er selvfølgelig også en del af mine dagplejebørns liv hos mig, og de har gensidig stor glæde af hinanden.

Vi bor i en dejlig lys og rummelig villa. Jeg har intet legeværelse, men vi benytter hele stueetagen, så her er god plads. Vi har trægulve og ingen husdyr.

Uddannelse og kurser

Oprindeligt er jeg uddannet tjener, men da jeg fik mulighed for et vikariat som dagplejer i 2003, fandt jeg min rette hylde og blev fastansat. Jeg elsker mit job og anser det for værende et af de allervigtigste der er,.....tænk sig at få lov til at være med til at præge et lille menneske, det er da STORT.

Spørgsmål? Kontakt os

Anne Berit Fast

Parkvej 22

5600 Faaborg