Annika Bommelund Nielsen

Broby

Annika Bommelund Nielsen

Hverdagen

Hos mig er der hjerterum, omsorg, tryghed og jeg lægger vægt på åbenhed imellem os.

Hos mig får dit barn en rolig men spændende hverdag fyldt med kærlighed, omsorg og udfoldelser, så dit barn udvikler sig til et roligt og trygt barn.

Jeg lægger vægt på de forskellige behov børnene har. Jeg møder dem i nuet, der hvor de er og planlægger dagen ud fra det med udgangspunkt i dagplejens pædagogiske lærerplaner, som du kan læse mere om på dagplejens hjemmeside.

Igennem leg og læring hjælper jeg dit barn til at blive en selvstændig person. Jeg inddrager børnene i almindelige daglige gøremål, fx dække bord, rydde af, rydde op og bage boller. Vi træner også i at tage tøj af og på og sidde på potte med henblik på, at de bliver renlige inden opstart børnehave.

Jeg er glad for at komme ud og oplever også, at børnene er det, så derfor er vi stort set ude hver dag året rundt. Jeg synes, det er med til at give børnene nogle gode oplevelser og de bruger kroppen på en anden måde end indenfor.

Vi går jævnligt på besøg i børnehaven. Vi besøger biblioteket og deltager også i musik på biblioteket, når der er det. Vi går også på boldbanen og spiller bold, og leger på de forskellige legepladser rundt omkring i byen.

Hver 14. dag er vi i heldagslegestue på plejehjemmet i Brobyværk. Børnene og de ældre har rigtig stor glæde af at møde hinanden. I legestuen møder børnene de andre dagplejer og "deres" børn, de lærer hinanden at kende, hvilket er til stor gavn, når de evt. skal i gæstepasning.

Om mig

Jeg er årgang 1972, gift med Jan som kører lastbil. Sammen har vi to store drenge, Mikkel og Christoffer, som begge lige er flyttet hjemmefra. Familien består også af en lille hund og en kat.

Jeg har været dagplejer siden 1996 og har elsket mit arbejde med børnene lige siden.

Vi bor i et roligt boligkvarter med mange stier omkring os, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse.

Uddannelse og kurser

  • Grundkursus for dagplejer
  • Grundkursus for plejefamilier
  • Ergonomivejleder
  • Førstehjælp
  • Kursus i arbejdet med risikobørn- og unge
  • Kursus i planlægning af pædagogiske aktiviteter
  • Kursus i kompetenceudvikling i pædagogiske lærerplaner

Spørgsmål? Kontakt os

Annika Bommelund Nielsen

Møllegårdsvænget 58

5672 Broby