Anne-Mette Fejerskov Hansen

Kværndrup

Anne-Mette F. Hansen

Hverdagen

Jeg har været dagplejer siden august 2005, hvilket jeg er utrolig glad for.

  • Børn er nemlig noget af det mest livsbekræftende

Det er en af grundene til, at jeg valgte at blive dagplejer.

Foråret er skønt! Så rykker vi for alvor ud hver dag, og vi nyder det! Om sommeren går vi på jagt efter smådyr. Vi fanger sommerfugle, leger med vand i spandevis, vi griner og vi fjoller. Det er nemlig også en vigtig ting. Efteråret byder også på mange aktiviteter. Vi samler æbler, sylter rødbeder og leger i alle de visne blade, der falder af træerne.

Om vinteren er det koldt derude... Men - med flyverdragt, støvler, hue og vanter er vi klar til at hygge os ude, især hvis der falder lidt sne. Så laver vi snemænd, finder kælken frem og kører en tur igennem den knirkende hvide sne. Indenfor har vi - efter alder - gang i puslespil, tegner eller leger og bygger med DUPLO klodser. Kort og godt alt hvad der fanger børnene, når de møder ind i dagplejen.

Vores hverdag er strikket sammen ud fra læreplanerne, som vi arbejder aktivt med i dagplejen. Mulighederne er mange og jeg tilrettelægger dagen efter børnegruppen. Vi elsker også at synge og vi gør det hver dag, det gør én "glad i låget", og det kan vi alle lide. Andre dage fordyber vi os med leg inden døre, også her er vigtigt at hvert barn bliver mødt "hvor barnet er" - rent udviklingsmæssigt. Jeg vægter højt, at der er god tid til hvert enkelt barn – og at jeg kan gøre en forskel, og give jeres barn en tryg god hverdag, når mor & far er på job.

Om mig

Jeg født i 1977 og er gift med Henrik. Vi har 3 børn samt en hund og en kat. Vi bor tæt ved motorvejen, men alligevel centralt i Kværndrup med kig til åbne marker og dejlig natur. Vi er en familie, der er meget ude, det samme er jeg i mit job som dagplejer med børnene. Derfor har vi indrettet haven så alle kan være her,  både børn og voksne. Vi har et lækkert stort område med sandkasse, legehus, trampolin, gynger og legetårn.

Uddannelse og kurser

  • Grundkursus for dagplejere
  • førstehjælp med løbende opfølgning
  • Kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde
  • Inkluderende tænkning og pædagogik samt Børn med særlige behov
  • For tidligt fødte børn

Jeg har derudover erfaring fra eget barn med middelsvært høretab.

Spørgsmål? Kontakt os

Anne-Mette F. Hansen

Nyborgvej 37

5772 Kværndrup