Anne Andreasen

Årslev

Anne Andreasen

Hverdagen

Jeg vil gerne være den trygge dagplejer for jeres barn idet børnenes trivsel har mit store fokus.

Jeg glæder mig til et godt samarbejde og jeg vil gøre mit til at jeres barn bliver set og hørt samt at tilpasse mig børnenes forskellige behov.

I mit arbejde med børnene lægger jeg vægt på at give støtte, hvis noget er svært, glædes med barnet, når det oplever noget, det kan samt udforske og opleve verden set med jeres barns øjne.

Hos mig er det vigtigt, at vi nyder hyggestunderne og legen.
Jeg har fokus på motorikken. Jeg læser gerne bøger og bruger vores gode bibliotek. Her er der ofte forskellige tiltag - det kan være teater eller "Rim og Remser".

Naturen er også vigtig for mig at bruge til god leg og læring.
Jeg har en rigtig dejlig have, som er indrettet med en stor sandkasse, stort fliseområde hvor børnene kan køre med forskellige køretøjer. Der er også et legetårn med en rutchebane og det hele er forsvarligt hegnet ind.

Vi går ofte ture på vores dejlige natursti langs åen eller på det grønne område, som hører til Næråparken. På disse ture har vi nogle gange madpakken med, hvilket børnene nyder meget.

I dagplejen har vi nogle gode ladcykler, som går på skift mellem os dagplejere. En cykeltur er altid meget populært hos børnene og jeg sætter også stor pris på det.

Hyggen omkring måltiderne er noget, som jeg gør meget ud af. Børnene for lov til at smage lidt af hvert og vi husker den gode samtale under måltidet.

Om mig

Jeg er gift med Kaj. Vi har to voksne sønner, og så er jeg farmor. Jeg har været dagplejer siden 1998 – før det var ansat på gartneri.

Jeg kan opbevare jeres barnevogne i frostfrit rum i alle ugens 7 dage. Husdyr har vi ingen af, og vi har et "ikke - ryger " hjem.

Uddannelse og kurser

Jeg har gennemgået kurser/uddannelse i førstehjælp, dagplejens grunduddannelse, kompetenceudvikling i pædagogisk læreplaner samt i børns sprog.

 

Spørgsmål? Kontakt os

Anne Andreasen

Næråparken 22

5792 Årslev