Dagplejer Pernille Lindhart Rasmussen

Velkommen i dagpleje hos Pernille Lindhart Rasmussen, Svendborgvej 396, V.Åby, 5600 Faaborg

Hverdagen i dagplejen

Jeg hedder Pernille Lindhart Rasmussen og bor i midten af Vester Åby.

Det er altid spændende at byde nye børn og deres familier velkommen. I dette hjem bliver jeres barn en del af familien, da mine egne børn nyder deres selskab.

Jeg er glad og imødekommende – og hos mig er der plads til forskelligheder. I kan trygt overlade jeres barn til mig. Jeg har 6 værdier, som er en stor del af hverdagen i min dagpleje:

  • Omsorg
  • Tryghed
  • Kærlighed 
  • Glæde
  • Sjov
  • Fis og ballade 

Hverdagen i min dagpleje er ens og genkendelig og fuld af tryghed. 

Børnene lærer hurtigt hverdagsrutinerne at kende. 

Dagen starter for de første med en hyggestund ved morgenbordet. 

Vi taler om maden, og hvilke børn, der kommer denne dag, som vi skal lege med.

Når vi fælles har vinket farvel og sendt mine børn i skole, synger eller læser vi på værelset. Børnene er super gode til at byde ind med, hvad vi skal synge, eller hvilke bøger vi skal læse.

Efter vi har spist formiddagsmad, er vi ude. Det skal være meget dårligt vejr, før vi bliver inde. Vi har alle godt af luft og højt til loftet. De helt små putter i en barnevogn, hvor de har overblikket over de store, hvis det er for koldt til at ligge på et tæppe og lege. Vi leger i haven, går ture, besøger kollegaer eller går på legepladsen.

Jeg har en cykel, hvor der kan sidde fire børn, med sele og cykelhjelm. Vi besøger ofte en bondegård med små kalve og helt op til store køer - det er et hit. Turen går også til skoven, hvor skovbunden bliver undersøgt. Men vi tager også på ture til vandet, hvor vi mærker vinden i håret og finder fine ting i sandet.

Jeg lægger stor vægt på et godt og åbent forældresamarbejde – jeg kommer gerne med gode råd og feed-back. Jeg nyder mit arbejde som dagplejer. Det er stort at kunne følge børnene i de vigtigste år i af deres liv. Jeg sætter stor pris og prioriterer at hjælpe børnene motorisk, sprogligt og socialt godt i gang, så de bliver klar til at komme videre i livet.

Lidt om mig: 

Vores lille familie består af min mand Per, vores to børn Nicklas (2004) og Celine (2006) samt vores meget rolige hund Kenzo. Kenzo ligger i stuen, når jeg har dagplejebørn, så børnene kan snakke med ham på afstand.

Jeg er uddannet bevægelsesdagplejer, og jeg har arbejdet meget med for tidlig fødte børn. Jeg har senest gennemført kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde. Derudover har jeg deltaget i alle førstehjælpskurser.