Dagplejer Sanne Ringsing

Velkommen i dagpleje hos Sanne Ringsing, Lillekrog 10, 5750 Ringe

Hverdagen i dagplejen

Her i min dagpleje er der plads til alle – her er hyggelige rammer, varme og nærvær. Jeg glæder mig til at byde jer og jeres barn velkommen. 

Jeg vægter det højt, at dagen i dagplejen hos mig skal være tryg, omsorgsfuld, nærværende og hjemmelig. Alle børn er forskellige, og det er for mig vigtigt, at møde børnene lige der hvor de er - her og nu i deres udvikling.

I hverdagen hos mig er vi ude så tit det er muligt, vi sanser, går på opdagelse og bruger naturen til at udforske vores motoriske evner. Vi benytter os af de tilbud byen tilbyder, vi bruger biblioteket, musikgården, går til søen og fodrer ænder, snakker med hestene og besøger andre dagplejere i byen.

Jeg elsker musik og sang med børnene, så vi synger og danser stort set hver dag, og af og til kommer sangkufferten med hæklede dyr eller sangkortene frem, hvis børnegruppen er til det. Jeg har et fint legeværelse med plads til enhver, her er forskellige motoriske redskaber, som kan styrke børnene i deres motoriske færdigheder. Der er et læsehjørne, hvor vi kan hygge med at kigge i bøger og højtlæsning samt et dukke og køkken område, hvor vi kan lege, at vi laver kaffe, mad og meget meget mere. 

Jeg har fokus selvhjulpenhed, dette ses ved at børnene hjælper til med at dække bord, rydde op og tage tøj/overtøj af og på, i det omfang børnene kan. Jeg vil udfordre dem tilpas, så de får en god oplevelse og en forståelse af, hvad de kan selv.

Lidt om mig:

Jeg som person er meget åben, nærværende og anerkendende, jeg er en tydelig voksen, og jeg vægter et godt forældresamarbejde højt, det er jeres børn, og jer der kender dem bedst. 

Jeg er født i 1984 og er opvokset i Ringe. Jeg uddannet pædagog (juli 2016) og har arbejdet i vuggestue siden jeg blev uddannet og frem til august 2019, hvor jeg starter som dagplejer, hvilket jeg altid har haft en drøm om. 

Jeg bor i et stort hus med en skøn have med plads til leg og udfoldelse. Her bor jeg sammen med min kone Irene (hun arbejder som lærer på Nr. Lyndelse friskole) og vores 3 børn Sia (2009) Alma (2011) og Ellen (2014).