Dagplejer Gitte Nielsen

Velkommen i dagpleje hos Gitte Nielsen, Lillekrog 5, 5750 Ringe

Hverdagen i dagplejen

Jeg glæder mig til at tage imod dit barn. Du er altid velkommen, her er tryghed, åbenhed og stabilitet.

Jeg gør meget ud af, at være nærværende, give omsorg og tryghed til børnene - og møde dem der, hvor de lige er.

Vi elsker at være ude og møde de forskellige årstider. Vi samler kastanjer og blade, leger i sne, når vi er heldige, der falder lidt. Vi går ture til søen og til hestene med gulerødder. Vi er på biblioteket og musikgården, og når jeg har cykel, nyder vi, at drage afsted på den eller bare det at være i haven.

Vi deltager i de forskellige ting i løbet af året fx påske, jul, fastelavn eller hvad der ellers er mulighed for.

Jeg elsker bevægelse og laver en del motorik og har gerne musik til, det er børnene meget optaget af. Men alt sammen kun når det passer ind og alle børnene er trygge i det. Jeg prioriterer, at den aktivitet vi laver, skal passe i børnegruppen i forhold til alder. 

Jeg lægger vægt på god kommunikation og fleksibilitet.

Lidt om mig: 

Jeg bor i Ringe sammen med min kæreste Dennis - jeg har to børn Mathias fra 1996 og Amanda fra 1999, som alle synes, det er hyggeligt med de små poder.

Jeg har et dejligt legeværelse og en lukket have, som vi leger i. 

Jeg er oprindelig uddannet frisør og har arbejdet med det i 20 år, men har siden 2011 været dagplejer. Jeg er meget fleksibel og sætter stor pris på tryghed og god kommunikation.

Jeg har taget førstehjælpskurser i forhold til gældende regler og kursus i særlig sensitive børn. Derudover har jeg gennemført kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.