Dagplejer Gitte Hangaard Andersen

Velkommen i dagpleje hos Gitte Hangaard Andersen, Nordskovvej 26, 5750 Ringe

Hverdagen i dagplejen

Jeg bor i Gestelev - lige ved Ringe Nords bygrænse.

I min dagpleje lægger jeg stor vægt på der er trygt og rart at være.

Her hos mig er der masser af hjerterum, nærvær, plads til forskelligheder.

Jeg arbejder anerkendende med børnene, hvor dagplejens læreplaner er en naturlig del af hverdagen. Vores dagligdag er altid planlagt med leg både inde og ude – efter børnegruppens alder og sammensætning. Det foregår altid i et roligt tempo. Vi bor tæt på bygrænsen med dejlig natur omkring os, som vi benytter os meget af. Vi går en tur med barnevognen eller cykler en tur på ladcyklen. Vi kigger på dyrene og fodrer dem med æbler og gulerødder. Vi følger de forskellige aktiviteter på markerne med traktorer og gravemaskiner. Det giver altid anledning til gode snakke og sange, så børnene udvikler respekt, forståelse og glæde ved at være i naturen. 

Indenfor leger vi med legetøjet på gulvet, eller hygger os med at tegne, male eller bygge puslespil ved bordet, Vi nyder at læse bøger og synge sange eller danse fjollet rundt med hinanden. Vi hygger os, griner og har det sjovt. Vi bager også tit sammen, en aktivitet børnene nyder. Alle aktiviteter – ude som inde – er med henblik på at udvikle de sproglige, motoriske og sociale kompetencer. Vi møder hinanden anerkendende, knytter venskaber og indgår i samspil. Børnene udfolder sig som selvstændige stærke og alsidige personer. 

For mig er det meget vigtigt med stabilitet og et godt samarbejde med jer forældre - så vi voksne kan skabe en forudsigelig og tryg hverdag for jeres barn. Jeg sætter tillige stor pris på god sparring med kolleger og pædagogiske supervisorer.

Lidt om mig: 

Jeg er gift med Per og har to voksne børn. Jeg har været dagplejer siden 1994, hvor jeg efter cirka 15 års bogholderi arbejde valgte at blive dagplejer.  Jeg nyder den livsbekræftelse, de små giver hver dag. Igennem årene har jeg hjulpet mange børn videre i livet både sensitive børn, børn med læbe/gane spalte og børn med autisme.

Af kurser har jeg: 

  • Grundkursus for dagplejer
  • Førstehjælp m/løbende vedligeholdelse
  • 0-3 årige børns udvikling
  • 0-3 årige børns signaler
  • Kompetenceudvikling i pædagogisk læreplansarbejde.