Dagplejer Carina Andersen

Velkommen i dagpleje hos Carina Andersen, Fruelundsvej 5, 5750 Ringe

Hverdagen i Dagplejen

Velkommen til min dagpleje. 

I min verden er børn det dyrebareste vi har – de fortjener den bedste start på livet, og det vil jeg gerne være med til at give dem. 

Det er vigtigt for mig at møde dit barn lige præcis der, hvor det er kommet til i sin udvikling. Hvis jeg vurderer, at det er i dag vi skal have plads til at vi ”bare” slapper helt af – for at komme ned i gear og nyde hinanden blandt andet med sang eller kram, så er det, der kommer på programmet. Hvis jeg vurderer at det er i dag, vi skal være udfordre vores krop og dermed træne vores motorik, vil det være her, vi kan hoppe, trille og slå kolbøtter. 

Det er vigtigt for mig at børnene er med til hverdagens opgaver fx at dække bord, men også forberede frokost/ eftermiddagsmad – det vil forberede dem i deres videre jagt på livets vej. Jeg sætter også en ære i at gøre dem så børnehave parate som muligt, fx det at træne at man selv skal kunne tage jakke/flyverdragt – sko/støvler på. 

Vi vil ved hjælp af bøger øve billedforståelse og dermed også ord, som i sidste ende bliver til sætninger. Når vi er ude i haven eller på gåtur rundt i Ringe, er det for mig vigtigt at have tid til at tale om alt, hvad vi møder på vores vej, det kan være en mariehøne, et blad eller et tog.  

Dit barn er selvfølgelig det vigtigste hos mig, men samarbejdet med jer forældre er også i høj kurs hos mig. Dit barn skal mærke, at du er tryg ved mig – for at det selv kan være tryg.

Lidt om mig:

Jeg hedder Carina Andersen – født 1979. Jeg er gift med Casper, som jeg har 4 børn med. Vi har Amalie som er årgang 2006, Nichlas som er årgang 2010, Lucas som er årgang 2011 og Vilas som er årgang 2014. 

Vi bor i hos i Ringe C.