Dagplejer Ida Christensen

Velkommen i dagpleje hos Ida Christensen, Albanivej 53, 5792 Årslev

Hverdagen i dagplejen

Jeg lægger stor vægt på ro, tryghed og genkendelighed i hverdagen. Her skal være plads til leg og motorisk udvikling og tid til fordybelse og undren. 

Min dagpleje er en særlig konstellation, som er skabt for at imødekomme mine for tidligt fødte trillingers særlige behov på bedste måde. Det er af største vigtighed, at børnenes grovmotoriske udvikling stimuleres gennem alle dagens aktiviteter. 

Med naturen lige uden for døren oplever vi årstidernes skiften helt tæt på, og jeg prioriterer højt, at vi kommer ud og “mærker” naturen så godt som hver dag. Det kan være leg i sandkassen eller opdagelser i den store have. Vi kan også gå en tur op ad markvejen og møde en hare eller et rådyr, eller vi kan smage på sensommerens brombær.

På faste dage i ugen er vi i legestue, hvor vi mødes med de andre dagplejere og deres børn - lærer og leger og udvikler sociale kompetencer. Og med foråret og sommeren glæder vi os til ture på legepladser og Egeskov.

Lidt om mig:

Jeg er født i 1986 og opvokset i Kværndrup, ligesom min mand Martin. Vi bor på et landsted lidt uden for Kværndrup. Vi har 6 børn, hvoraf de 3 små - trillingerne fra maj 2018 får mulighed for en tryg og rolig hverdag i dagpleje hjemme hos deres mor.