Dagplejer Hanne Andersen

Velkommen i dagpleje hos Hanne Krusborg Andersen, Hjørnevænget 2, Nr. Søby, 5792 Årslev

Hverdagen i dagplejen

Velkommen til min dagpleje  - en naturdagpleje, hvor jeres barn og naturen vil være i centrum! 

Jeg er en del af Nr. Søbygruppen Firkløveren - vi er medlem af ”De Grønne spirer”.

At være barn i naturdagplejen hos mig, betyder at vi er uden for hver dag, hvor vi gennem vores sanser og motorik bruger naturen - vi smager, lugter og udforsker den! Gennem leg nyder vi at bruge de forskellige årstider og højtider, hvor kreativitet og opdagelse er i højsæde. 

Eksempelvis sår og høster vi i vores lille urtehave.  Vi øver motorik på skovens væltede træer eller hopper i vandpytter. Om sommeren i det lune vejr nyder vi alle måltiderne udenfor og de store børn sover nogle gange til middag i telt. Når vejret ikke er på vores side, er en god billede-pegebog eller sang altid et hit!

Som dagplejer er det vigtigt for mig, at jeres barn føler sig trygt og anerkendt for den det er, og at vi har det godt og sjovt sammen. Hos mig vil jeres barn opleve at blive mødt og støttet i at blive en lille selvstændig og selvhjulpen person på vej til at være klar til børnehaven, hvor det sociale er i fokus. Hertil arbejder jeg ud fra dagplejens pædagogiske læreplan. Derudover har jeg bl.a. en del erfaring med for tidligt fødte børn.

Ligeledes er det vigtigt, at I som familie føler jer velkomne og oplever en gensidig respekt, hvor et tæt samarbejde er i fokus.

Lidt om mig: 

Jeg er en frisk dagplejer årgang 1959, som bor i en villa med en dejlig stor have. Jeg er gift med Poul Erik, og har vi sammen to voksne børn, Christina og Martin, som er flyttet hjemmefra. Vores familie består ligeledes af vores hund. Vi har et røgfrit hjem.

Jeg har været ansat i dagplejen siden 2004. Jeg har grunduddannelsen for dagplejere og deltager derudover løbende i kurser relateret hertil, herunder kompetenceudvikling for dagplejere, hvor der er fokus på lærings- og udviklingsmiljøet samt tidlig forebyggende indsats med fokus på det gode børneliv.