Dagplejer Dorte Gerken Pedersen

Velkommen i dagpleje hos Dorte Gerken Pedersen, Gammelgårdsvej 19, Nr. Søby, 5792 Årslev

Hverdagen i dagplejen

Jeg glæder mig til at tage imod dit barn - her er du altid velkommen.

Når jeres barn starter hos mig, lægger jeg vægt på at opstarten bliver tilrettelagt ud fra, hvad jeres barn har behov for. Jeg vil ud fra min mangeårige erfaring komme med bud på, hvad jeg vurderer er en god opstart for netop jeres barn.

Generelt kan jeg om hverdagen sige, at jeg lægger vægt på at tilrettelægge aktiviteter ud fra børnegruppens aktuelle behov og interesser. Børnene er også med i dagligdagens små læreprocesser, såsom borddækning, madlavning m.m. Det er min erfaring, at børnene nyder dette og profiterer af det på sigt, ved bl.a. at blive mere selvhjulpne, initiativrige og finder tryghed i at være sammen om en daglig aktivitet.

Ydermere vægter jeg daglig sang og højtlæsning højt.

I mit samvær med børnene er jeg nærværende og arbejder efter at skabe en rolig og forudsigelig hverdag for børnene.

I hverdagen bruger jeg udvalgte babytegn, da jeg har erfaret, at dette fremmer deres verbale sprog.

I forældresamarbejdet lægger jeg stor vægt på en åben og ærlig dialog omkring jeres barns hverdag og behov. jeg er bevist omkring vigtigheden i en god dialog, da jeres viden omkring jeres barn er vigtig for mig, for at jeg kan skabe de bedste rammer for jeres barn. 

Lidt om mig: 

Jeg er et glad og positivt menneske. Jeg er årgang 1961, er gift med Finn sammen har vi 2 voksne børn og 3 børnebørn. Vi bor i et dejlig stort hus med en børnevenlig have. Jeg har været dagplejer siden 1987 og har i den tid været på rigtig mange kurser og efteruddannelse. Jeg nyder hver dag mit arbejde og kontakten med børn og forældre.