Dagplejer Luise Elg Milling

Velkommen i dagpleje hos Luise Elg Milling, Krogsgårdsvej 90, Nr. Broby, 5672 Broby

Hverdagen i dagplejen

"Livet er det dejligste eventyr" - Citat H.C. Andersen

... Og jeg glæder mig til at blive en del af dette eventyr sammen med jeres børn. En tryg base, en tryg hverdag med respekt, genkendelighed, omsorg og kærlighed vil være at finde her.

Det er vigtigt for mig, at I som forældre er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig. Tillid til hinanden og en åben dialog vil gøre, at vi sammen kan skabe den bedste hverdag for jeres barn.

Hverdagen hos mig vil bestå af en masse leg, omsorg og glæde. Det er gennem leg børnene lærer. Dagen vil blive tilrettelagt efter, hvad der kan lade sig gøre den enkelte dag. Det er vigtigt for mig, at tage udgangspunkt i, hvordan børnene har det og ellers fange nuet selvfølgelig med Dagplejens pædagogiske læreplaner for øje (I kan læse mere om disse på Dagplejens hjemmeside).

For mig er det vigtigt, at børnene er med i alt hvad jeg laver som fx at dække bord, bage, lave mad og rydde op. Ligeledes vil de lære at hjælpe hinanden, vente på tur, vaske fingre inden maden, bordskik, sige "tak for mad" og "be' om".

Lidt om mig: 

Jeg har været dagplejer siden juni 2018. Jeg er uddannet pædagog og social- og sundhedsassistent og elsker arbejdet med mennesker. Jeg vægter højt at se børnenes individuelle behov og arbejde ud fra disse.

Jeg er født i 1986 og opvokset i Broby. Jeg bor i et roligt villakvarter omgivet af natur, så vi får rig mulighed for at tage på opdagelse og lære en masse.

Jeg bor sammen med min kæreste Jan og vores tre børn Melia årgang 2017, Silas årgang 2011 og Liva årgang 2009. Familien består også af vores hund Marius, en meget rolig og børnevenlig golden retriever og vores kat Felix.

Jeg glæder mig til at blive en del af eventyret med jeres barn.